• 0
qfx_rock

(Fixed) got an error i cant figure out

Question

hi guys plz could i get some help coz me and a friend has set up a server and we got an erroer saying :

 4:26:04 Connected to Steam servers
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [script] initServer.sqf"
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_missionFlow (0 ms)"
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_initParams (0 ms)"
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_initRespawn (0 ms)"
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [postInit] CUP_fnc_emissiveLights (0 ms)"
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_reviveInit (0 ms)"
 4:26:04 "Arma3/BIS_fnc_log: [postInit] ExileClient_fnc_postInit (0 ms)"
 4:26:04 "ExileServer - Job with handle 10000 added."
 4:26:04 "ExileServer - Job with handle 10001 added."
 4:26:04 "ExileServer - Job with handle 10002 added."
 4:26:04 "ExileServer - Job with handle 10003 added."
 4:26:04 Weather was forced to change
 

Edited by qfx_rock

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

  • 1

How is that an error other than it looks to me at a glance as tho maybe your pre and post init calls might not be going out.. BUT if your server is running and you have everything working that you feel should be, then you are fine. .Each of those listed above really wouldn't have any current actions just yet, so they might not make much or any connection.. As far as the Job added, that is normal.. as is the weather. The server may have started one type weather, but your mission.sqm declared another, or visa versa.. mission.sqm might have loaded what it has there, but you might have those weather types (fog, snow, rain for example) blocked in your server config.. 

Hope it helps, I am sure someone who actually knows what they are talking about will eventually get around to some type response.. I could be wrong as wrong gets.  I just do this by logic, otherwise pft.. clueless heh.

 

Good luck.. and if ya need help PM me or something. I will help ya where I can.  Together we can blow up some servers.

TheDoc

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
4 minutes ago, Teacher said:

The same writing!

 

"ExileServer - Job with handle 10000 added."
"ExileServer - Job with handle 10001 added."
"ExileServer - Job with handle 10002 added."
"ExileServer - Job with handle 10003 added.

read what TheDoctor63 said man 

 

 

TheDoctor63

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
4 minutes ago, qfx_rock said:

what is your error ?

The same writing!

 

"ExileServer - Job with handle 10000 added."
"ExileServer - Job with handle 10001 added."
"ExileServer - Job with handle 10002 added."
"ExileServer - Job with handle 10003 added.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

in your rpt does it come up Error generic error in expression and just above or below that it has some object names ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, QFX Noob said:

read what TheDoctor63 said man 

 

 

TheDoctor63

It is difficult to understand what is written as I read through the translator that it is clear and what is not! The main problem is the server crash

and now I'm looking for any answers, that would at least for something to work on! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.