• 0
SpeedyGT

Server won't start up when adding CUP to traders.

Question

I've been trying to setup CUP with traders...

I followed to instructions in a video and now when I startup the server I get stuck at "connecting"

I checked my servers web console and saw:

ErrorMessage: File mpmissions\__cur_mp.Chernarus\config.cpp, line 5041: Config: '"' encountered instead of ','

I was wondering if anyone knows how to fix this.

 

 

Config: https://pastebin.com/3ELmZXTD

Video I followed: https://www.youtube.com/watch?v=mP60Waip5bA&t=491s

Any information would be greatly appreciated 

cmdss.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Try to Re-check everything you inserted that it`s in the right format.( missing commas or semicolons for example )

 

Look at Line 5237. There is a missing comma.

Edited by ☢klinGiii☢

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Like  klinGiii said, check your tables for missing  comma.

{
            "Headgear",
            "Glasses",
            "Uniforms",
            "Vests",
            "Backpacks",
            "FirstAid"
        };

being an example section

only the last classname should be missing a comma

Also have you looked at the easy traders? instead of adding cup classes directly to the config.cpp you can use include files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.