Sign in to follow this  
Followers 0
SWEENNDAWG

Offroad Vehicle killing player who go near it A3XAI or DMS

7 posts in this topic

I've had a report from a player that the died from walking up to an Offroad just outside the traderzone. i myself have had this issue where i found an offroad with ai in it which i killed then when i walked up to the rear of the vehicle to loot the bodies on and died, same vehicle (offroad) and similar location (just down the road from trader),

im running, DMS A3XAI and VEMF, plus a multitude of other game play mods.

any help massively appreciated

Thanks 

SWEENNDAWG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i am using  DMS, VEMF, A3XAI and much me on my server.  I have no problems it runs everything the way it should. Except for the standard Exile bugs!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hello SweennDawg,

This sounds like you have a setting in one of the mods set wrong.

I do know there is some mod that if you try to loot the AI, you die (if set to this behavior).  Which one?  Beats me, I forgot.  I will bet you anything though you have a setting 'set wrong'.  Go back through ALL settings in ALL mods (except Exile) and re-verify that they are set correctly/how you want them to be.

:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SWEENNDAWG

DMS had this setting in the main config as originally all vehicles were destroyed after killing AI then they added the ability to take vehicle after and added a flag for this

Quote

 DMS_AI_destroyVehicleChance   = 25;      // Percent chance that an AI vehicle will be destroyed after the AI have been killed. Set to 100 for always, or 0 for never.
 

just change 25 to 0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@red_ned cheers for that ill give that ago and give it a try and whilst i am at it @Z80CPU ill check through everything to make sure, but thank you all for your replies.

Much Appreciated 

SWEENDAWG

UPDATE -  DMS_AI_destroyVehicleChance was set to 75, changed to 0 hopefully see a fix. :)

Edited by SWEENNDAWG

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, red_ned said:

@SWEENNDAWG

DMS had this setting in the main config as originally all vehicles were destroyed after killing AI then they added the ability to take vehicle after and added a flag for this

just change 25 to 0

i also forgot to mention, the ai patrols that this happens with are not moving, even when you open fire the don't engage with you, do you think this is still cuased by the same config or something to do with clean up?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, SWEENNDAWG said:

i also forgot to mention, the ai patrols that this happens with are not moving, even when you open fire the don't engage with you, do you think this is still cuased by the same config or something to do with clean up?

no I think it is due to latest A3 patch check the bug fix thread from the update

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.