rafal827

Exile error

2 posts in this topic

     So im getting this error while trying to launch the server anyone know whats wrong and how to fix?   



             Community Base Addons v3.3.1 |              @CBA_A3 |      false |             GAME DIR | 0d127250c3a12006ef0133ef4779ab3700fc0a0c |  a303a975 | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\@CBA_A3
18:22:32                                  CUP Weapons 1.9.0 |         @CUP_Weapons |      false |             GAME DIR | d82dcb71ba8044e947e593169d688b130a4865fb |  f262116d | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\@CUP_Weapons
18:22:32                                 CUP Vehicles 1.9.0 |        @CUP_Vehicles |      false |             GAME DIR | 920936b77aefc61033a487cdcca585b82e3df4e5 |  af226fd3 | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\@CUP_Vehicles
18:22:32                                    CUP Units 1.9.0 |           @CUP_Units |      false |             GAME DIR | cd6e256ca6faa5fe7e29c178ecb9a92a8e2e45d7 |  e0e25167 | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\@CUP_Units
18:22:32                                          Exile Mod |               @Exile |      false |             GAME DIR | 26ccfa84adad060158d785e4b25ef410c85f9c6f |  62008bc7 | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\@Exile
18:22:32                                  Arma 3 DLC Bundle |            dlcbundle |       true |            NOT FOUND |                                          |           | 
18:22:32                                        Arma 3 Apex |            expansion |       true |             GAME DIR | e1c58f993d62af8691739346cd89ce69464b39fc |  dc5b425e | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\expansion
18:22:32                                    Arma 3 Marksmen |                 mark |       true |             GAME DIR | 1b0e628cb214625d7f7c436b885e836df38e7c91 |  b8904aa8 | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\mark
18:22:32                                 Arma 3 Helicopters |                 heli |       true |             GAME DIR | 9defb3915197dc000df9a2c41ecb3a3ec123c1bf |  62d2da5b | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\heli
18:22:32                                       Arma 3 Karts |                 kart |       true |             GAME DIR | 9f5d51e41de16d7a714c27fbf8bb427351d980c5 |  4dc2efb7 | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\kart
18:22:32                                        Arma 3 Zeus |              curator |       true |             GAME DIR | 8e19f04e85060f996bd2aec4a34aa119ba1b04e5 |  3980fe4b | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\curator
18:22:32                                             Arma 3 |                   A3 |       true |            NOT FOUND |                                          |           | 
18:22:32                                       @ExileServer |         @ExileServer |      false |             GAME DIR | da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709 |  11fdd19c | C:\TCAFiles\Users\rafals\36637\@ExileServer
18:22:32 ==========================================================================================================================================================================================================
18:22:32 InitSound ...
18:22:32 InitSound - complete
18:22:32 PhysX3 SDK Init started ...
18:22:32 PhysX3 SDK Init ended.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So what exactly is the error?

Post the entire RPT to pastebin and link it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.