• 0
mclovin420

server and AI mission

Question

good afternoon,

im having some issues with my server i got it up and running but i cant build anything and the AI missions are not running 

can anyone help with that lol :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Well .. the first thing is to take out everything u added .. once the server is running correct . and you can build .. then add other stuff.. did you setup your database ? is it running > ?  if you can't build .. something is way wrong like no database ... is this on a hosted server .. or a box in your house ? 
Here is a video to watch if you are building one at your house on your own computer https://www.youtube.com/watch?v=hnMcgMnqRTg 

But if I was u I would wait until exile 1.03 is released - because you will soon have to do this all over again.. and stop bakin the 420 .. it will help alot 

Edited by Chainsaw Squirrel

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 minutes ago, mclovin420 said:

good afternoon,

im having some issues with my server i got it up and running but i cant build anything and the AI missions are not running 

can anyone help with that lol :) 

its on a hosted server

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

No one can help you without a server RPT.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.