• 0
JakeHekesFists

AI Not moving (vemf / headless client)

Question

I currently have an issue with AI not moving around, using waypoints since Exile update to 1.0.3

I use a heavily modified VEMFr, It barely even resembles the original anymore.
As such I am making this thread separate from the VEMF thread. 

Basically, I was wondering if one of the exile devs could respond to the following.

1. Has there been any changes made to "O_G_Sharpshooter_F" in the config which could prevent the AI from moving?
2. Have there been any changes made to the enableAI/disableAI commands 
3. Is there any changes in this version which you think of which would prevent movement/waypoint commands being transferred to the headless client?

Everything was working perfectly on exile 1.0.2, A3 1.70.
Only encountered this issue after updating exile

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Edit: Looks like for some reason Battleye is randomly kicking my headless client
Which is causing my AI to misbehave, stop moving etc.
 

18:26:03  > You were kicked off the game. (BattlEye: Query Timeout)
18:26:05 Client connected: 127.0.0.1:2312
18:26:07  > Player dmd_headlessclient connecting
18:26:07  > dmd_headlessclient uses modified data file

I have battleyelicense = 1; in my settings and all. this is very frustrating.
In  any case. feel free to lock this topic mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.