T.w² | Prime v2

Unable to do anything in game

6 posts in this topic

This is my first time ever running an arma server, but I have ran rust servers before so I wouldn't think it would be to hard, that is where I am wrong.
When I start my server up, with Kuplion's mission file, everything loads up, but I spawn in the ground in game, and an unable to do anything just like an admin froze me. I have been looking around for the same problem, I have found it many times, but no post has an answer just other people saying they have the same problem.

20170522102608_1.jpg

Edited by T.w² | Prime v2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the update version of the mission for 1.0.3?

Have you disabled Strict Mode on the database?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
11 minutes ago, T.w² | Prime v2 said:

They are the updated files you uploaded last night, but I don't know how to disable strict mode.

Use this guide:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, kuplion said:

Use this guide:

 

I started my server for the first time with your mission file yesterday though, I have no pre-existing mission file.

Edited by T.w² | Prime v2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most likely a database error. Check your database logs and RPT for errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.