Sign in to follow this  
Followers 0
TheNamesKyle

No Output to Server.RTP

2 posts in this topic

Hey guys!

I am having a problem getting any output to my server.rtp. I was using TADST and it was generating a log just fine but now I can't seem to get anything in the log. A server.rtp is generated tho.

Here is my autostart.bat
 

Spoiler

@echo off
set armapath="D:\SteamServers\steamapps\common\Arma3Server\"
set serverexe=arma3server.exe


echo.
echo KILL servers
cd /d %armapath%
taskkill /im %serverexe%
echo.
timeout 5

echo.
echo Restarting
:: start the servers..
start D:\SteamServers\steamapps\common\Arma3Server\arma3server.exe ./arma3server >>/SteamServers/steamapps/common/Arma3Server/logs/server.rpt 2>&1 debug -config=D:\SteamServers\steamapps\common\Arma3Server\@ExileServer\config.cfg -cfg=D:\SteamServers\steamapps\common\Arma3Server\@ExileServer\basic.cfg -port=2302 -loadMissionToMemory -ranking=plyrs.log -cpuCount=4 -exThreads=7 -mod=@Exile;@ExileServer;@Zombies_and_Demons;@CUP_Terrains_Core;@CUP_Terrains_Maps;@CBA_A3;@CUP_Units;@CUP_Vehicles;@CUP_Weapons;@NIArsenal;@EM;@Extended_Base_Mod;@Advanced_Rappelling;@Advanced_Sling_Loading;@HWP;@TRYK;@RHSAFRF;@RHSGREF;@RHSSAF;@RHSUSAF;@OCP -autoinit

echo.
echo Server Started
 
cls
@exit

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.