• 0
Vitamin Carrot

Vote Screen on Server Load

Question

Hi Guys,

Yay server is up and running but when it restarts or loads for the first time players receive the voting screen instead of the instance auto loading the exile.tanoa map ... any ideas?

did i do a wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

  • 0

omg i just fixed it-
copied config.cfg from @exilserver to root of arma3 server

Please wait while testing commences....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmmmmm,

I have a suspicion in regards to this issue - I have disabled battleye and verify sigs in the extdb-conf.ini but battleye is still running on the server, on top of this when the server has no players in it the damn thing shuts down and then tries to initialize another instance when someone joins but fails due to the DB connection already having been made. I think the server is referring to another config possibly a default one.... time to go trawling through the file system for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Nope... upon closer inspection I am not wearing Loafers ... nor is it referencing a different default config file - I must have done a bad in the cfg somewhere or pooched the db

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Post your Server.cfg, which is ususally located in @ExileServer folder.
Also make sure your launch file includes the -autoinit parameter

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,
Thanks for the reply
Here ya go
 

hostname        					= "Carrots Local Server";
password         					= "";
passwordAdmin      					= "********";
serverCommandPassword				= "********";
logFile            					= "server.log";
verifySignatures   					= 0; // Do NOT use verifySignatures=2! It costs too many FPS
BattlEye            				= 0;
requiredBuild 						= 141764; // 1.70 stable
allowedLoadFileExtensions[] 		= {:};
allowedPreprocessFileExtensions[] 	= {"sqf"};
allowedHTMLLoadExtensions[] 		= {"html"};
motdInterval 						= 5;               
maxPlayers 							= 100;		
voteMissionPlayers 					= 200;   
voteThreshold 						= 200;
allowedVoteCmds[] 					= {};
allowedVotedAdminCmds[]				= {};
disableVoN							= 0;        
vonCodecQuality 					= 30;   
persistent							= 1;       
kickDuplicate 						= 1;
equalModRequired 					= 0;
kickClientsOnSlowNetwork            = 0;
timeStampFormat 					= "short";
onUserConnected 					= "";
onUserDisconnected 					= "";
doubleIdDetected 					= "";
onUnsignedData 						= "kick (_this select 0)";	
onHackedData 						= "kick (_this select 0)";
onDifferentData 					= "kick (_this select 0)";
motd[] 								= {"Why Isnt This Working?", "I Think I Dun Goofed" };

class Missions
{
	class Exile
	{
		template = Exile.Tanoa;  // Exile.Namalsk, Exile.Altis

		// do NOT use custom difficulties!
		// Use either ExileRegular or ExileHardcore
		// or you will break Exile!
		difficulty = "ExileRegular";
	}; 
};

my launch command is as follows:

./arma3server -config=config.cfg -mod=@exile -servermod=@exileserver autoinit > stdout.log 2> stderr.log &


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

omg...

this totally like one of those moments you are installing an old IDE HDD in a system and forget to set the stupid little pin jumper to cable select

Ill try this tomorrow and let you know if it was that simple

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 minutes ago, Vitamin Carrot said:

omg...

this totally like one of those moments you are installing an old IDE HDD in a system and forget to set the stupid little pin jumper to cable select

Ill try this tomorrow and let you know if it was that simple

Cable Select. Always Cable Select. xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Nope -

stdout.log

8:55:00 Dedicated host created
8:55:14 BattlEye Server: Initialized (v1.217)
8:55:14 Autoinit is only supported for persistent missions!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Can confirm issue is resolved ...

Now to go to town on this thing .... exileZ looks pretty good i think ... maybe add some bigger badder vehicles ... repair and reload sounds good too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.