Zippy

BattlEye issues

5 posts in this topic

I've recently just added in;
viewrestriction.sqf
 

Spoiler

if (!isDedicated) then 
{
    waitUntil {!isNull (findDisplay 46)};
	
	if ((difficultyOption "thirdPersonView")==1) then
	{	
	
		if ((vehicle player) isEqualTo player) then 
			{
		
			while {true} do {
		
				if ( cameraView == "EXTERNAL" ) then {
				
					if ( vehicle player != player ) then {
					
						if ( player == driver vehicle player ) then { 
						
								if  ( ExileClientPlayerIsInCombat ) then 
								{

									player switchCamera "INTERNAL";

								};
								
						}
						
						else {
						
							if (currentWeapon player != '' || ExileClientPlayerIsInCombat) then
								{
									player switchCamera "INTERNAL";

								};
							
						};
					
					}
					
					else {
						
							if (currentWeapon player != '' || ExileClientPlayerIsInCombat) then
								{
									player switchCamera "INTERNAL";

								};
							
						};
					
				};
				
				sleep 0.1;
			
			};
		
		};
	
	};
	
};

 

initPlayerLocal.sqf:
 

[] execVM "addons\viewRestriction\viewrestriction.sqf";

But keep getting;
 

#40 "ons\__CUR_MP.Esseker\initPlayerLocal.sqf"



[15000 
,true 
] execVM "addons\scripts\playerNames.sqf";


[] execVM "addons\scrip"

So decided to remove it as I was struggling to get help for it and now i'm getting it for EnigmaRevive which was working fine before all this happened;

#40 "#line 1 "mpmissions\__CUR_MP.Esseker\init.sqf"
[] execVM "Custom\EnigmaRevive\init.sqf";"



scripts.txt = https://pastebin.com/kwFAwMAb

Edited by Zippy

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Zippy said:

I've recently just added in;
viewrestriction.sqf
 

  Hide contents


if (!isDedicated) then 
{
    waitUntil {!isNull (findDisplay 46)};
	
	if ((difficultyOption "thirdPersonView")==1) then
	{	
	
		if ((vehicle player) isEqualTo player) then 
			{
		
			while {true} do {
		
				if ( cameraView == "EXTERNAL" ) then {
				
					if ( vehicle player != player ) then {
					
						if ( player == driver vehicle player ) then { 
						
								if  ( ExileClientPlayerIsInCombat ) then 
								{

									player switchCamera "INTERNAL";

								};
								
						}
						
						else {
						
							if (currentWeapon player != '' || ExileClientPlayerIsInCombat) then
								{
									player switchCamera "INTERNAL";

								};
							
						};
					
					}
					
					else {
						
							if (currentWeapon player != '' || ExileClientPlayerIsInCombat) then
								{
									player switchCamera "INTERNAL";

								};
							
						};
					
				};
				
				sleep 0.1;
			
			};
		
		};
	
	};
	
};

 

initPlayerLocal.sqf:
 


[] execVM "addons\viewRestriction\viewrestriction.sqf";

But keep getting;
 


#40 "ons\__CUR_MP.Esseker\initPlayerLocal.sqf"



[15000 
,true 
] execVM "addons\scripts\playerNames.sqf";


[] execVM "addons\scrip"

So decided to remove it as I was struggling to get help for it and now i'm getting it for EnigmaRevive which was working fine before all this happened;


#40 "#line 1 "mpmissions\__CUR_MP.Esseker\init.sqf"
[] execVM "Custom\EnigmaRevive\init.sqf";"



scripts.txt = https://pastebin.com/kwFAwMAb

Line 42:

!="ons\__CUR_MP.Esseker\initPlayerLocal.sqf\"\n\n\n\n[15000 \n,true \n] execVM \"addons\scripts\playerNames.sqf\";\n\n\n[] execVM \"addons\scrip"

And again, Line 42:

!="#line 1 \"mpmissions\__CUR_MP.Esseker\init.sqf\"\n[] execVM \"Custom\EnigmaRevive\init.sqf\";"

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I'm afraid;
 

#40 "#line 1 "mpmissions\__CUR_MP.Esseker\init.sqf"
[] execVM "Custom\EnigmaRevive\init.sqf";"

still happens after adding in those lines.

So after I remove that in init.sqf this one happens again.
 

#40 "ons\__CUR_MP.Esseker\initPlayerLocal.sqf"



[15000 
,true 
] execVM "addons\scripts\playerNames.sqf";


[] execVM "addons\scrip"

 

Edited by Zippy

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Zippy said:

I'm afraid;
 


#40 "#line 1 "mpmissions\__CUR_MP.Esseker\init.sqf"
[] execVM "Custom\EnigmaRevive\init.sqf";"

still happens after adding in those lines

Hmm. I'm a bit stumped then. lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.