Question

Hi there,

i cant get server to start whit added buildings!

this is what i get:

12:03:51 SteamAPI initialization failed. Steam features won't be accessible!
12:03:51 Source set
12:03:52 Initializing stats manager.
12:03:52 Stats config disabled.
12:03:52 sessionID: e8d9bdec4b75413ceec8eedb7cbaa2c0b99e81a1
12:04:09 Unsupported language English in stringtable
12:04:09 Unsupported language English in stringtable
12:04:09 Unsupported language English in stringtable
ErrorMessage: File exile_server_config\config.cpp, line 2047: /CfgBuildings/Land_i_Shop_02_b_blue_F/Land_Church_01_V2_F/Land_i_Shop_02_b_yellow_F/Land_FuelStation_01_workshop_F/Land_i_House_Big_02_b_yellow_F/Land_FuelStation_01_roof_malevil_F/Land_i_House_Small_01_b_pink_F/Land_i_House_Big_01_b_blue_F/Land_i_House_Big_02_b_pink_F/Land_i_House_Big_01_b_brown_F/Land_i_House_Big_01_b_pink_F/: Missing '}'

Help plzzz!

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted (edited)

15 minutes ago, mikekozowsky said:

Hi there,

i cant get server to start whit added buildings!

this is what i get:


12:03:51 SteamAPI initialization failed. Steam features won't be accessible!

12:03:51 Source set

12:03:52 Initializing stats manager.

12:03:52 Stats config disabled.

12:03:52 sessionID: e8d9bdec4b75413ceec8eedb7cbaa2c0b99e81a1

12:04:09 Unsupported language English in stringtable

12:04:09 Unsupported language English in stringtable

12:04:09 Unsupported language English in stringtable

ErrorMessage: File exile_server_config\config.cpp, line 2047: /CfgBuildings/Land_i_Shop_02_b_blue_F/Land_Church_01_V2_F/Land_i_Shop_02_b_yellow_F/Land_FuelStation_01_workshop_F/Land_i_House_Big_02_b_yellow_F/Land_FuelStation_01_roof_malevil_F/Land_i_House_Small_01_b_pink_F/Land_i_House_Big_01_b_blue_F/Land_i_House_Big_02_b_pink_F/Land_i_House_Big_01_b_brown_F/Land_i_House_Big_01_b_pink_F/: Missing '}'

Help plzzz!

Looks like your missing a '}' somewhere relating to line 2047.

Recheck your config.cpp.

Sav

Edited by SavageMcTavish
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, SavageMcTavish said:

Looks like your missing a '}' somewhere relating to line 2047.

Recheck your config.cpp.

Sav

I already got it working, thanks anyways!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

With issues like this, the error message details exactly what is wrong.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.