• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Charizard77

AVS troubles

Question

Hi, fellas.... So i've been working extremely hard( 2+ weeks)  trying to get AVS to work on my exile server and I have been having some luck but not the degree of success i am looking for. I have installed many versions ranging from 1.0.1 RC3 to 1.4.4 to 1.4.5. Now I understand 1.4.5 requires EXTDB3 even though it just says compatible. I have been so far able to get one type of vehicle, the black SUV XL, to spawn under the random vehicle spawn parameters. Any time i try to add to the class array( add a different set of vehicles to spawn) or copy the input line in the .cfg I end up with no vehicles even though my database populates. Yes, I have run the SQL Query for set ammo '[]'  and even wiped the vehicle database and ensured that I have a player UID set to assign vehicle ownership to.  I have tried making multiple UID's such as RandomHatch, RandomTruck to assign different vehicle types to a consistent amount and damage. I have read the mod page front to back several times and am having troubles. The mod Inits, Hooks, Connects to the database, but i still have problems. Any suggestions people? This mod is critical to the environment I want to set. I can post any relevant files upon request. Perhaps, I am using the wrong version?

Edited by Charizard77

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.