looonytoonz

[SOLVED] infistar not working

8 posts in this topic

so i just downloaded the newest version of infistar and for some reason the instructions now state that the whole "@infiSTAR_Exile" folder from the zip be placed into the main server folder instead of the way it previously was installed.... previously the file  "a3_infiSTAR_Exile.pbo" was placed into the "@ExileServer" folder along with the "exile_server_config.pbo" and "exile_server.pbo" files....  for the sake of just pure wonder i tried it that way as well and neither seem to be working 

Share this post


Link to post
Share on other sites

General Discussion is not for support, and there is a specific InfiSTAR forum. However, for the sake of efficiency, you can use either method.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Posted (edited)

yeah i searched for infistar and read through the issues and didnt see anything specifically like what i am seeing.... i will try to look harder. this is usually such an easy install i cannot see what the issue is.. it is as if infistar is not there at all

Edited by looonytoonz

Share this post


Link to post
Share on other sites

apperantly it was as simple as having the dll files in place.... i was under the impression that they were not needed unless you wanted the logging features

Share this post


Link to post
Share on other sites

a3_infiSTAR_Exile.pbo goes into your  @ExileServer addons folder make sure that  infiSTAR_AdminMenu.hpp and CfgRemoteExec.hpp are placed into your mission folder and     #include "CfgRemoteExec.hpp"  and  #include "infiSTAR_AdminMenu.hpp" are inside your description.ext.

Also make sure that the .dll's are placed inside the servers arma3 root folder

Installing infistar is quiet easy if you havnt done it before, also its easier to copy/paste from old version to new but needs tweeking for admin rights and so on

Goodluck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I knew all of that but never had to have the dll files in place during previous installs... i have installed infistar many times before on a3 epoch, wasteland  and exile, as well as a2 epoch. thought those dll's were always optional depending on if you wanted the extra features and logging or what not... either way I got it working. Thanks for the reply though it is always appreciated 

1 hour ago, hogansheroes said:

a3_infiSTAR_Exile.pbo goes into your  @ExileServer addons folder make sure that  infiSTAR_AdminMenu.hpp and CfgRemoteExec.hpp are placed into your mission folder and     #include "CfgRemoteExec.hpp"  and  #include "infiSTAR_AdminMenu.hpp" are inside your description.ext.

Also make sure that the .dll's are placed inside the servers arma3 root folder

Installing infistar is quiet easy if you havnt done it before, also its easier to copy/paste from old version to new but needs tweeking for admin rights and so on

Goodluck

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

you need the .dll's so place them and you will be good to go

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have closed this thread and marked it as solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.