• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Thomas9695

Esseker doesn't work?

Question

Okey,

So I'm trying to get esseker working for my arma 3 private server. Here is all the information:

Map/exile/cup_core:

https://gyazo.com/cf1f7ba05214d6feef81ea37ca2c4eea

server config: 

https://gyazo.com/9a0af03379ddd9d37306bf5e5fe86ef1

missions config:

1. https://gyazo.com/e1944877e54a4757c6308f0ab0e2bd2a

2. https://gyazo.com/9830978a6a88e073ffa337e420ce0cb0

Commandline:

https://gyazo.com/74aa3f6c9683bd5d13df0893f508a6a4

 

Error message:

https://gyazo.com/de148df4c197f34b205f99c52028984e

 

Also "Esseker" doesn't show up at mods when clicking on the server:

https://gyazo.com/492874f47481ac0a96363a5172c66e81

 

Anyone knows what's wrong?

- Thomas

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

It's saying it can't find the mission file Exile.Altis, what is the mpmission name of the file you're trying to play?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From what I can see, there doesn't seem to be anything wrong, although there might be something else causing this, though I'm not sure what it could be, I just can't say considering the information you provided.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.