Richey

Kicked out of my new Exile server. HELP

2 posts in this topic

Okay, i have my server temporarily on a VM (Virtual Machine) under Linux with the operating system as Ubuntu 64bit, until i set the server up with all of the mods and trader things i want, then i will send it over to a 24/7 host server The server has the exile client and exile server missions.. Its a arma 3 exile server on the tanoa map, completly stock, no mods at all. I  got the server to show up and im able to log in, and then the problem happened...  i start the server and it loads me into the server, as one of the ghost characters/bunny half into the ground, my screen is covered with grass. And then it kicks me to the multiplayer list again... so i join back, and then im stuck at connecting, so i disconnect by pressing the Esc button. But when i do that... a error is thrown up on the screen where i launch the server... "NetServer : : finishDestroyPlayer : DESTROY immediately after CREATE, both cancelled" ....Any idea what that problem is and how to fix it? I want to look and see if its trying to load me as a different faction other than independent but i dont knwo where or how to look.. any ideas?
Im new to this server running, and new to programming, so if at all possible, please include the commands to the fix or the help you suggest if you can.. if not thats alright also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please do NOT post about problems and bugs here! Post them here. If you disregard this, we might delete your topic without notice. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.