oddiex

XM8 don't send noifications to Mobile APP

13 posts in this topic

Posted (edited)

I have an issue with XM8... When event happend, XM8 don't send notifications, but on side server the config is OK...

I suspect that xm8.exilemod.com is blocking someting of my address for request to XM8 app...
 

rpt log say:

10:14:19 CallExtension loaded:   XM8 (/srv/arma3/@ExileServer/XM8.so) [P▒▒▒*▒▒]
10:14:19 "ExileServer - XM8 mesage sent: {""r"":[""76561198068980812""],""m"":""flag-restored"",""t"":""test""} ([0,'Config OK MainThread started'])"
10:22:43 "ExileServer - XM8 mesage sent: {""r"":[""76561198068980812""],""m"":""base-raid"",""t"":""test""} ([0,'OK'])"
10:32:52 "ExileServer - XM8 mesage sent: {""r"":[""76561198068980812""],""m"":""flag-stolen"",""t"":""test""} ([0,'OK'])"

XM8Log say:

[0,'Config OK MainThread started']
[27-7-2017_11-15-19] XM8Log: Data sent to server: {"r":["76561198068980812"],"m":"flag-restored","t":"test"}
[27-7-2017_11-15-19] XM8Log: Server returned:
STATUS: 200
MESSAGE: {"r":"fail"}

tcpdump dst port 80 say:

12:21:40.915151 IP Arma3server.45178 > orion2815.startdedicated.de.http: Flags , seq 4162387452, win 29200, options [mss 1460,sackOK,TS val 140513016 ecr 0,nop,wscale 7], length 0
12:21:41.164636 IP Arma3server.45178 > orion2815.startdedicated.de.http: Flags [.], ack 1504358293, win 229, options [nop,nop,TS val 140513078 ecr 817354214], length 0
12:21:41.164717 IP Arma3server.45178 > orion2815.startdedicated.de.http: Flags [P.], seq 0:310, ack 1, win 229, options [nop,nop,TS val 140513078 ecr 817354214], length 310: HTTP: POST /api/sendMessage HTTP/1.1
12:21:41.416918 IP Arma3server.45178 > orion2815.startdedicated.de.http: Flags [.], ack 156, win 237, options [nop,nop,TS val 140513141 ecr 817354277], length 0
12:21:41.459073 IP Arma3server.45178 > orion2815.startdedicated.de.http: Flags [.], ack 157, win 237, options [nop,nop,TS val 140513152 ecr 817354277], length 0



But never get any message in my phone, but I send broadcast message from the web xm8 and work correctly...

I running XM8.so 64bit linux version compiled.


NOTE: At XM8.exile.com web say this message:

Connection Problems

Our backend servers have never received a notificiation from your Arma server.

Check our forums for help.


But, on the forum don't have nothing solution about this, only little thing that I was probe with this...
_nslookup xm8.exilemod.com resolve to Address: 85.25.202.58
_XM8.so have correct permissions, but it is the same because arma3server run with root owner
_My server is behind a firewall, but outgoing any ports and protocols are open, only incoming traffic are filtered except arma ports 2302-2305... Outgoing connections to port 80TCP and UDP are not filter...
_Have static IP address
_Have latest Exile and ExileServer version "Lemon"


I wish someone could tell me what's going on, and tell me what is the correct format of the config file "@ExileServer/ExileXM8Key.cfg" because when I download file from the web, the file have 1 line with a code of 80 lines only.

Offtopic: Is my first thread, if this does not go here, please tell me which sub-forum should I write...


Tanks 4 help!

 

Edited by oddiex

Share this post


Link to post
Share on other sites

46 views and don't have any response :S 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Posted (edited)

Pretty sure you have to enable it somewhere.

Also it's saying that the message it failing to send from what I can see but I have limited information from what you have.

Another thing complaining about people seeing your thread and not replying isn't going to get you any quicker help, those people might not be using this app or even know how to set it up.

Edited by Bloodshot_pico
you thread -> your thread*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tanks 4 U response, but are mechanism from my side are OK! My server send a notification event to XM8 server, XM8 server recive my request and response with code 200 Fail...

XM8 don't have a technical information, and only can snif port 80 on my port to know about what is doing...

I need to know what is going on...

I have read what you sent me and I did not find anything to help me solve the problem...

This is the only thing i could find out sniffing my ports...

Version : 4 IP Header Length : 5 TTL : 116 Protocol : 6 Source Address : 190.245.117.132 Destination Address : 172.16.0.68
Source Port : 56685 Dest Port : 22225 Sequence Number : 517604246 Acknowledgement : 3682271446 TCP header length : 5
Data :

Version : 4 IP Header Length : 5 TTL : 48 Protocol : 6 Source Address : 85.25.202.58 Destination Address : 172.16.0.68
Source Port : 80 Dest Port : 49908 Sequence Number : 3595615560 Acknowledgement : 3876935302 TCP header length : 8
Data : HTTP/1.1 200 OK
Date: Mon, 31 Jul 2017 20:34:59 GMT
Server: Apache
Content-Length: 12
Connection: close
Content-Type: application/json

{"r":"fail"}


----------

Destination Address : 172.16.0.68, but my server it's behind a firewall who do a masquerade with the IP that is configured on the XM8 web...




 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 30/7/2017 at 8:20 AM, Bloodshot_pico said:

Another thing complaining about people seeing your thread and not replying isn't going to get you any quicker help, those people might not be using this app or even know how to set it up.


I do not complain about these people, only on the support that have been 4 days and nobody answers, besides there is not much technical information on the application...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not know what to do :/ I need support to fix this :S

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sailor's logbook day 20... I can no longer live with this problem! I feel I will die without being able to run the XM8... All developers have given me back... I feel that I die, there is no turning back...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.