Sign in to follow this  
Followers 0
Aristo

Ryanszombies and A3

10 posts in this topic

So I succesfully added Zombies and Demons to my server and it's working like a charm but only if I join via the ArmA III launcher in Steam. Whenever I join with A3 Launcher the mod is basically missing and the zombies are invisible and I can't hear them. I subscribed to the workshop mod so I have no idea what's going on.

I use this mod on the server: http://www.armaholic.com/page.php?id=28958 and subscribed to this workshop mod: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501966277 

Does anyone know what's going on?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Thanks for your reply!

But this is the only and official version of the mod in the steam workshop and the latest version on Armaholic. How would I go about this now? Sorry for sounding like a noob but I just started out working out first server with my brother and we are a little lost.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upload the steam version of the mod to your server, Use the arma launcher to join.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I will do that!

The key has the same name for both though, should I rename it or just use one?

Also: If both folders have the same name "@Zombies and demons" do I have to put it in the command line twice? i know lots of stupid questions but I am still trying to get the hang of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remove the other mod and key from armaholic, use the steam version. dont rename any keys. and don' t use spaces in your command line, eg @Zombies or whatever, you can name the folder anything you want but make sure the command line matches the folder. they key is whats important

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay thanks, this answered a lot of stuff I was wondering about (Renaming folders and stuff). But if I just use the steam version people who use the vanilla launcher probably won't be able to join if they download it from armaholic or anything. Or should this be no concern?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wouldn't worry about it. It should still work. People should be using the arma 3 launcher imo. 

Edited by arc7r7

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed it! I left everything as it was but additionally added the A3 launcher version to the server (Gave the folder a different name from the Armaholic version) and added the command. Now both are working! Is this okay or could I run into trouble?

Share this post


Link to post
Share on other sites

so you're running 2 different versions of the same mod so it works when you load with A3 launcher? Looks like the last update for zombies and demons was at the end of May, I would think a3 launcher has the current version then. loading and running 2 versions of the same mod just sounds like trouble to me. Maybe someone who actually runs zombies on their server might have an answer for this. good luck

Edited by arc7r7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.