DR4GON3RO

Skin Vehicles | @mod | Side Server/Client

7 posts in this topic

Hello to everyone, I apologize for my bad English.
I was doing a test to put on my server and also client side, modified skin of some vehicles, but I'm stuck and I think I miss some step.


This is the modvehicle.pbo I created:

pbo.png

Config.cpp ( addon to insert?)

/**
 * MOD
 * www
 * © 2017  MODE
 * -
 * -
 */

 class CfgPatches {

	class modvehicle {
		name = "modvehicle";
		author = "author";
		url = "";
		requiredVersion = 0.1;
		requiredAddons[] = {""};
		units[] = {};
		weapons[] = {};
		magazines[] = {};
		ammo[] = {};
	};
};

I created a @MOD folder and inserted the files inside it:

modvehicle.bisign
modvehicle.pbo

mod.png

...and I loaded it on the server:

zilla.png

Finally, I put the vehicle in the trader.

I hope someone can help me solve it. Thank you!

Edited by DR4GON3RO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Thanks Kuplion... i put the addons folder with inside files:

modvehicle.bisign
modvehicle.pbo

The server does not start , Log Files:

ASDDONREQ.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top of my head, remove "" out of

		requiredAddons[] = {""};

but I am not 100% on that, just a idea.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.