• 0
Tam

deploy quad not working.

Question

hi guys.

I am having trouble with deploying quads looking for any help to fix this problem. when i open the xm8 and click the deplot quad button everthing works but after the animation is finished there is no quad. If anyone else has had this problem how do  i fix it.

ArmA_3_09_04.2017_-_08_45_34_02.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Moved to Third Party Mods. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
34 minutes ago, ka0s said:

Moved to Third Party Mods. 

What ones are you using ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

My guess is ExAd ;)
Do you have an error in your server RPT file? Probably yes, post it here ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 hours ago, GolovaRaoul said:

My guess is ExAd ;)
Do you have an error in your server RPT file? Probably yes, post it here ;)

That's all the errors I have on the server now. Sorry about the quality of the picture had do this on my phone.

Screenshot_20170904-194004.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You must post your complete RPT file. You can also try reinstalling ExAd to see if you missed any steps

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
class CfgXM8
{
	extraApps[] = {"ExAd_VG","ExAd_SB","ExAd_CHVD","ExAd_Quad"};
	
	class ExAd_VG 
	{
		title = "Virtual Garage";
		controlID = 50000;					//IDC:50000 -> 50014
		onLoad = "ExAdClient\XM8\Apps\VG\onLoad.sqf";
		onOpen = "ExAdClient\XM8\Apps\VG\onOpen.sqf";
		onClose = "ExAdClient\XM8\Apps\VG\onClose.sqf";
	};
    class ExAd_SB
	{
		title = "Statsbar Settings";
		controlID = 50400;					//IDC:50400 -> 50475 || These need to be unique and out of range from each other
		logo = "exile_assets\texture\ui\xm8_app_settings_ca.paa";
		onLoad = "ExAdClient\XM8\Apps\SB_Settings\onLoad.sqf";
	};
	class ExAd_CHVD 
	{
		title = "View Distance Settings";
		controlID = 50200;					//IDC:50200 -> 50102 || These need to be unique and out of range from each other
		config = "ExadClient\XM8\Apps\CHVD\config.sqf";
		logo = "ExadClient\XM8\Apps\CHVD\Icon_CHVD.paa";
		onLoad = "ExAdClient\XM8\Apps\CHVD\onLoad.sqf";
		onOpen = "ExAdClient\XM8\Apps\CHVD\onOpen.sqf";
		onClose = "ExAdClient\XM8\Apps\CHVD\onClose.sqf";
	};
	class ExAd_Quad
	{
		title = "Deploy Quad";
		config = "ExadClient\XM8\Apps\DeployVehicle\config.sqf";
		bambiState = 1;
		vehicleClass = "Exile_Bike_QuadBike_Fia";
		recipe[] = {{"Exile_Item_ExtensionCord",1}};
		packable = 0;
		quickFunction = "['ExAd_Quad'] call ExAd_XM8_DV_fnc_spawnVehicle";
	};
};  

This is my config.cpp. Compare this to yours. Are they the same?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.