Vitus

Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWorlds.xcamtaunus'

14 posts in this topic

So I'm trying to get this server up, 3 days and counting. Fixed 2 errors, now this one....

Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWorlds.xcamtaunus'

Googled and did what everyone said about this ' 'bin\config.bin/CfgWorlds' ' error

Still to no avail...

Any and all help is much appreciated!!

I only see 9 of these maps up.... wanted to add another, maybe there is a reason only 9 are up... 

 

Edited by Vitus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
On 12/17/2017 at 7:14 PM, wetNreckless said:

so what was it that you did to get it to work?

Sorry M8, that was a long time ago. And I do not remember...... 

 

Admin please close this thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inquiring minds want to know.  I know I've seen a similar message in the past but don't recall when, why, or what made it go away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I was able to get my Taunus server working and it was something simple that I messed up in initial install. Make sure that the mission that you call for in your @exileserver\config matches your mpmission PBO. 

Example: exile.x-camtaunus.pbo

This was what I did wrong and why I was getting this error. Exact spelling and capitalization counts in both.

Edited by wetNreckless

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have this problem and i have both exactly the same but still no joy. any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have solved that problem and now i get this lol cant win!

(_clanIDs select _i) select 0) call ExileServer_sy>
22:26:09   Error position: <select _i) select 0) call ExileServer_sy>
22:26:09   Error Generic error in expression
22:26:09 File exile_server\code\ExileServer_world_loadAllClans.sqf, line 25
22:26:10 Starting mission:
22:26:10  Mission file: Exile (__cur_mp)
22:26:10  Mission world: x-cam-taunus
22:26:10  Mission directory: mpmissions\__cur_mp.x-cam-taunus\
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [BIS_fnc_preload] ----- Initializing scripts in Exile -----"
22:26:10 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWorlds.x-cam-taunus'.
22:26:10 Warning Message: No entry '.gridNumbersOverLines'.
22:26:10 Warning Message: '/' is not a value
22:26:10 Warning Message: No entry '.centerPosition'.
22:26:10 Warning Message: []: '/' not an array
22:26:10 Cannot evaluate '' - no file
22:26:10 Warning Message: []: '/' not an array
22:26:10 Cannot evaluate '' - no file
22:26:10 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWorlds.x-cam-taunus'.
22:26:10 Warning Message: No entry '.gridNumbersOverLines'.
22:26:10 Warning Message: '/' is not a value
22:26:10 Warning Message: No entry '.centerPosition'.
22:26:10 Warning Message: []: '/' not an array
22:26:10 Cannot evaluate '' - no file
22:26:10 Warning Message: []: '/' not an array
22:26:10 Cannot evaluate '' - no file
22:26:10 No speaker given for 
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [recompile] recompile BIS_fnc_missionTasksLocal"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [recompile] recompile BIS_fnc_missionConversationsLocal"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [recompile] recompile BIS_fnc_missionFlow"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] BIS_fnc_feedbackMain (1.00327 ms)"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] BIS_fnc_missionHandlers (0 ms)"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] BIS_fnc_storeParamsValues (0 ms)"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] ""DeltaTime computation started"""
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] BIS_fnc_keyframeAnimation_deltaTime (0 ms)"
22:26:10 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] BIS_fnc_getServerVariable (0 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] ExileClient_fnc_preInit (170.998 ms)"
22:26:11 "ExileServer - Server is loading..."
22:26:11 Client: Nonnetwork object 26913400.
22:26:11 "ExileServer - Installed extDB2 version: 70"
22:26:11 "ExileServer - extDB2: Error extDB2 is already setup & locked !!!"
22:26:11 "ExileServer - Check your server rpt for errors, your mission might be stuck a loop restarting"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] ExileServer_fnc_preInit (91.9991 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [script] initServer.sqf"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_missionFlow (0 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_initParams (0 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_initRespawn (0 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_keyframeAnimation_init (4.00162 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [postInit] BIS_fnc_reviveInit (0 ms)"
22:26:11 "SC/BIS_fnc_log: [postInit] ExileClient_fnc_postInit (0 ms)"
22:26:11 "ExileServer - Job with handle 10000 added."
22:26:11 "ExileServer - Job with handle 10001 added."
22:26:11 "ExileServer - Job with handle 10002 added."
22:26:11 "ExileServer - Job with handle 10003 added."
22:26:11 Weather was forced to change
22:26:11 "ExileServer - Job with handle 10004 added."
22:26:11 "ExileServer - Job with handle 10005 added."
22:26:11 "ExileServer - Initializing game world..."
22:26:11 "ExileServer - Loading families from database..."
22:26:11 "ExileServer - Database Error: Error Unknown Protocol"
22:26:11 Error in expression < to _numberOfClans - 1 do 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.