• 0
Warren G

Server is locked, not sure if hung or broken.

Question

19 answers to this question

  • 0

@Warren G Don't use CUP Terrains Complete. Use the separate mods CUP Terrains Core and Maps. Also, your commandline is strange. What exactly is on your -mod and -servermod?

Edited by Super Jerome

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 hours ago, Super Jerome said:

@Warren G Don't use CUP Terrains Complete. Use the separate mods CUP Terrains Core and Maps. Also, your commandline is strange. What exactly is on your -mod and -servermod?

I'll try the terrains core and maps. cmd looks like this now

start "Arma3" /min /wait arma3server_x64.exe -mod=@CUP_Terrains_Complete;@Esseker;@exile;Kart;Mark;Heli;@extDB3; -servermod=@exileserver;@extDB3; -config=C:\Games\Arma3\A3Master\@ExileServer\config.cfg -port=2302 -profiles=SC -cfg=C:\Games\Arma3\A3Master\@ExileServer\basic.cfg -name=SC -autoinit

I couldn't get extDB3 to work earlier so i tossed it in there just in case. it works now, but not as a direct result of the cmd line.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

downloading core and maps, i will update after its finished. 
Just to be sure, i dont need to add CUP to any of the configs or do I? other than launch parameters

Edited by Warren G

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Super Jerome

Symtoms: Server still locked. No errors pop up on desktop or console.
Launch params: start "Arma3" /min /wait arma3server_x64.exe -mod=@CUP_Terrains_Core;@CUP_Terrains_Maps;@Esseker;@exile;Kart;Mark;Heli; -servermod=@exileserver;@extDB3; -config=C:\Games\Arma3\A3Master\@ExileServer\config.cfg -port=2302 -profiles=SC -cfg=C:\Games\Arma3\A3Master\@ExileServer\basic.cfg -name=SC -autoinit

 

server rpt
https://pastebin.com/g9efyzhY

extDB log
https://pastebin.com/ReaDWXXZ

 

Edited by Warren G

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@exile;@Esseker;@CUP_Terrains_Core  you dont need the @CUP_Terrains_Maps to run esseker as esseker is its own map

have you tried restarting the server

 

also is this for a server host or your own

Edited by hogansheroes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 11/5/2017 at 10:07 PM, hogansheroes said:

@exile;@Esseker;@CUP_Terrains_Core  you dont need the @CUP_Terrains_Maps to run esseker as esseker is its own map

have you tried restarting the server

 

also is this for a server host or your own

@hogansheroes yup been trying to get it running for days. my own server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

so the messages are way in between other messages have you got it working sort of and now whats the issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.