• 0
Blake2394

Server Crashing on Boot

Question

Hello,

Since the 1.78 update, my server has been crashing on boot. Sometimes it boots fine but I would say it has a 9 in 10 chance of crashing on boot or restart. I have updated to the latest versions of infiSTAR and CBA to see if that would fix it and it has not. I have reinstalled the server files and am running 1.80 now and still the same issue. Below are the links to the rpt, bidmp, and mdmp. Also to note, everything was working fine before the 1.78 update.

Server RPT: https://pastebin.com/MdqU2hyN

BIDMP: https://www.dropbox.com/s/f6lracszhwnnf5k/Arma3ExileChernarus_2017-12-06_10-53-40.bidmp?dl=0

MDMP: https://www.dropbox.com/s/qy915h47navu8he/Arma3ExileChernarus_2017-12-06_10-53-40.mdmp?dl=0

Any help would be appreciated. I have seacrched the BIS Forums and the Exile Forms and I see people having issues but nothing like mine. Also, I do not have the netlog pram in my bat file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0
49 minutes ago, Blake2394 said:

Hello,

Since the 1.78 update, my server has been crashing on boot. Sometimes it boots fine but I would say it has a 9 in 10 chance of crashing on boot or restart. I have updated to the latest versions of infiSTAR and CBA to see if that would fix it and it has not. I have reinstalled the server files and am running 1.80 now and still the same issue. Below are the links to the rpt, bidmp, and mdmp. Also to note, everything was working fine before the 1.78 update.

Server RPT: https://pastebin.com/MdqU2hyN

BIDMP: https://www.dropbox.com/s/f6lracszhwnnf5k/Arma3ExileChernarus_2017-12-06_10-53-40.bidmp?dl=0

MDMP: https://www.dropbox.com/s/qy915h47navu8he/Arma3ExileChernarus_2017-12-06_10-53-40.mdmp?dl=0

Any help would be appreciated. I have seacrched the BIS Forums and the Exile Forms and I see people having issues but nothing like mine. Also, I do not have the netlog pram in my bat file.

Same for me after update on 1.80....no joining available 

:swear:

 

49 minutes ago, Blake2394 said:

Hello,

Since the 1.78 update, my server has been crashing on boot. Sometimes it boots fine but I would say it has a 9 in 10 chance of crashing on boot or restart. I have updated to the latest versions of infiSTAR and CBA to see if that would fix it and it has not. I have reinstalled the server files and am running 1.80 now and still the same issue. Below are the links to the rpt, bidmp, and mdmp. Also to note, everything was working fine before the 1.78 update.

Server RPT: https://pastebin.com/MdqU2hyN

BIDMP: https://www.dropbox.com/s/f6lracszhwnnf5k/Arma3ExileChernarus_2017-12-06_10-53-40.bidmp?dl=0

MDMP: https://www.dropbox.com/s/qy915h47navu8he/Arma3ExileChernarus_2017-12-06_10-53-40.mdmp?dl=0

Any help would be appreciated. I have seacrched the BIS Forums and the Exile Forms and I see people having issues but nothing like mine. Also, I do not have the netlog pram in my bat file.

Ford mehr Themen Samen....after Hotfix 1.80 no joining on Server 

Edited by ~EL BARTO~

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.