• 0
stefan.kueneth

Virtual Garage - No Connection to a Virtual Garage

Question

Hello Devs and Supports,

on my Exile Server 1.03 I have the Virtual Garage. I followed exactly the Tutorial https://github.com/Bjanski/ExAd/tree/master/docs/VirtualGarage

The App is on the XM8, but every time I use the app, the message "No Connection to a Virtual Garage" is displayed.

I added to code to exile.ini and und used to databse script for virtual garage and I changed all the config files in mission-file and somewhere else, exactly how to tutorial describes.

I was on different server ( not my own), there is the same message.

Can you help me ?

The RPT is clean, nothing form virtual garage. the sql log ist clean too.

 

Thank

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

The Virtual Garage (unless modified) is only accesible when you own a territory. The message appear when you're not close to any flag:

_flags = nearestObjects [player,["Exile_Construction_Flag_Static"],150];

if(count _flags == 0)exitWith{
		throw "No connetion to a Virtual Garage"
	};

For accessing, you need to be in the radius of the flag.

	_flag = _flags select 0;
	if((player distance _flag) > (_flag getVariable ["ExileTerritorySize", 50]))exitWith{
		throw "Weak signal, get closer"
	};

You can access, when you have building rights and flag level meets the requirement

if((([_flag, getPlayerUID player] call ExileClient_util_territory_getAccessLevel) select 0) >= ExAd_VG_ACCESS_LEVEL)then{
		ExAdCurFlagNetId = netId _flag;
		call ExAd_fnc_loadVGContent;
	}

 

Edited by WURSTKETTE
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

There is a setting to change to keep cargo when put into VG. By default it isbset to false, can't recallnthebname off top of head what it's called 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

mpmissions\Exile.MAP.pbo\ExAdClient\VirtualGarage\customize.sqf

 

ExAd_VG_CLEAN_ON_STORE = true;			//BOOLEAN - If vehicle inventory should reset when stored.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Another question, since I use the ExAd Core, Hacking, VG,... my scarCODE Server Restart Script with Message runs crazy. 1 hour after the server restart, the script initiates the server restart in 1 hour, 30 minutes,... in the script the settings is restart in 5 hours. everything worked untile I uesed the ExAd Scripts. Does somebody have an idea ?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.