JackHart

View Contents Menu R3F

12 posts in this topic

Small issue trying to work out, any help would be great. When you scroll wheel and select View Contents of Vehicle the menu pops up then disappears. Im more than positive it has to do with infistar checking the IDD and forcing in closed. Most the script is in french and i do not speak or read french. HA If someone has the idd for r3f to place into infistar that would be a great help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

added in a few idd's to the whitelist in the infistar folder. if you look at your ah log in your admin tools it should be logging the id's

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

can somebody explain me why you would even use/need r3f?

only to attach one vehicle to another and drive around?

Share this post


Link to post
Share on other sites

can somebody explain me why you would even use/need r3f?

only to attach one vehicle to another and drive around?

That's a very good question I wouldn't mind answered. r3f seems like a lot of stuff to add for just hauling crates and towing vehicles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its more for them being able to move the crates from a mission they just spent time doing. You get kids who like to camp missions and shoot others while they are in the inventory of the crates. this allows them to be able to load the boxes into Larger Cargo trucks which would be used for logistics in real life. Tempest and larger Helis. If set up correct. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 from what @JackHart said.

Also, some people enjoy the vehicle towing as a way of making money...grab car go sell it...or to use it as extra storage.

 

But I agree, it is a lot of hassle just for those few options.  I've been fighting BE kicks the last couple days produced by R3F...

ahhh the joys of being a server admin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you tell me by any chance what you entered into infiSTAR and where?  I can't seem to figure this issue out.. My players keep getting kicked out of vehicle content

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 05/11/2015 at 11:16 PM, iMDiistressed said:

Can you tell me by any chance what you entered into infiSTAR and where?  I can't seem to figure this issue out.. My players keep getting kicked out of vehicle content

was it this set to false?

_KCM = true;    /* Just close ALL CommandingMenus */

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.