dobrowney

Battleye and BEC problem

8 posts in this topic

I am seeing this msg below in DART. Anyone have any idea what is causing that. Is that From Ibattle.org shutting down. or is that something from Battleye ?  Server seem to run find with the msg popping up from time to time. 

2015-09-29 | 23:02:37] UNKNOWN: Failed to receive from BE Master (7)
[2015-09-29 | 23:02:37] UNKNOWN: Update attempt failed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Yeah you are just briefly losing connection with the BE master server. Happens occasionally, nothing serious.

Edited by Dredd

Share this post


Link to post
Share on other sites
11:29:08 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:15:32 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:15:32 BattlEye Server: Update attempt failed
11:17:48 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:17:48 BattlEye Server: Update attempt failed
11:20:04 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:20:04 BattlEye Server: Update attempt failed
11:22:20 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:22:20 BattlEye Server: Update attempt failed
11:24:36 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:24:36 BattlEye Server: Update attempt failed
11:26:52 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:26:52 BattlEye Server: Update attempt failed
11:31:24 BattlEye Server: Could not connect to BE Master
11:31:24 BattlEye Server: Update attempt failed

(((((((((((((

Share this post


Link to post
Share on other sites

That usually happens when battleye pushes a new update, they get overloaded with requests for the update, it eventually will go away once your battleye updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was getting these errors in my server.rpt:

22:31:46 BattlEye Server: Failed to receive from BE Master (2)
22:31:46 BattlEye Server: Update attempt failed

and the "Exception integer division by zero.  (0xc0000094) occurred in the application at location 0x0000000021DC584" popup.  After an hour or so, I realized that A3 just updated to version 1.64.138732 sometime today.  So I updated my server but I still get those errors.  That was about two hours ago.  But now, I still cannot connect to either my test server or main server.  I'm getting the same error server-side and the exception popup client-side every single time for about a half hour now.  Anyone else see this?  Is there a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.