Sign in to follow this  
Followers 0
sushini

Restrition 51

11 posts in this topic

Hi after i update for new version of exile im getting restriction 51.

THis is what comes in the log:

 

4: Atk (2.81.0.92:2304) 7c48be1f49394b81066c6c74a2bc7a55 - #51 "_objet1];
_objet_test1 allowDamage false;
_objet_test1 addEventHandler ["EpeContactStart", {if (!isNull (_this select 1)) then {"

 

I try to do a exception, something like this:

!="_objet1];\n_objet_test1 allowDamage false;\n_objet_test1 addEventHandler ["EpeContactStart", {if (!isNull (_this select 1)) then {"

 

but still not working and getting kicked.

Can someone help me?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue, however it only seems to kick users that enter a safe zone? Presenting #51

 

Edit: Tested, runs fine until you enter any of the default safe zones then kicked #51

Edited by AndyMart1n

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Using infistar?

Add on line 53 :

 !=" player) then\n{\nplayer allowDamage false;\nplayer removeAllEventHandlers \"HandleDamage\";\n};\n_vehicle = vehicle player;\nif !(_vehi" "tSafeZoneVehicle) then\n{\nExileClientSafeZoneVehicle removeEventHandler ["Fired", ExileClientSafeZoneVehicleFiredEventHandler];    \n"

Not using infistar?

Update your Battleye folder

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using infistar?

Add on line 53 :

 !=" player) then\n{\nplayer allowDamage false;\nplayer removeAllEventHandlers \"HandleDamage\";\n};\n_vehicle = vehicle player;\nif !(_vehi" "tSafeZoneVehicle) then\n{\nExileClientSafeZoneVehicle removeEventHandler ["Fired", ExileClientSafeZoneVehicleFiredEventHandler];    \n"

Not using infistar?

Update your Battleye folder

Could you kindly advise the directory of the file I need to edit?

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, when using infistar, in attachto.txt :

Change line 2 in :

7 "" !"NVG_TargetG" !"Shot"

Edited by NedFox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I think my script file is missing data, as you say line 53 however i only have 39 lines of data present?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update to the latest Exile/Infistar battleye filters, it's working fine for me.

Edited by fat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.