TheIronGamer

Help with bambi loadout

8 posts in this topic

So I'm putting together a private server for my friends for a Lan party, and modded in some zombies (because that's how we roll). I added low numbers of weak zombies to the spawn zones, and decided that I would add a 9mm handgun and a single 16 round clip to the loadout. I spawn with the pistol and the indication of an extra mag, but as I fall in the HALO jump the clip disappears unless I quickly mash spacebar to load the clip.

Any ideas? Thanks!

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

What fixed the issue?  Mag first or adding mag twice?

when the next update came out, and they added the Halo jump it fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok.  I was just going to add a pistol in, but I figured I would ask before ruining my config and having to restore a backup and restart server again.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you have to add the gun and ammo in any other places,    Exileserverconfig / config.cpp

No gun or ammo showing

"ItemCompass",
            "ItemMap",
            "Exile_Item_XM8",
            "ItemRadio",
            "Exile_Item_PlasticBottleFreshWater",
            "hgun_P07_F",
            "16Rnd_9x21_Mag"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.