WickedMoonShiner

Anyone have a working tow script

44 posts in this topic

I am looking for a working tow script dose anyone have one I know there was one before the wiped the forum now I can't find it. Google says the sites are not there anymore. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Best way to fix BE Filters is to check logs when they happen and add the to your exceptions. Takes time but like ElDbya said they help a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably don't want that information in a public forum. BE filters can be a pain to set up, but once setup they help a LOT!

Yea I agree.  But my server is Lan only and just for friends local it is not online for the public. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone having any issues getting R3F to work?

I created an "addons" directory inside my mission pbo and added R3F_LOG to it.

Added the necessary lines to the description.ext

then I placed:

[] execVM "addons\R3F_LOG\init.sqf";

in my initPlayerLocal.sqf

It doesn't appear the script is working from what  I can tell.

I had to put in a few BE filters so that tells me the script was trying to load at some point, but i'm not sure if it failed or isn't working at all.

Any suggestions are welcome

-Izz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone having any issues getting R3F to work?

I created an "addons" directory inside my mission pbo and added R3F_LOG to it.

Added the necessary lines to the description.ext

then I placed:

[] execVM "addons\R3F_LOG\init.sqf";

in my initPlayerLocal.sqf

It doesn't appear the script is working from what  I can tell.

I had to put in a few BE filters so that tells me the script was trying to load at some point, but i'm not sure if it failed or isn't working at all.

Any suggestions are welcome

-Izz

Yeah having the same issues, doesn't seem to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, if you're using the file JackHart kindly supplied I'm not surprised it doesn't work given that the config.sqf file which defines what can/can't tow or lift is blank - so as far as the game is concern, nothing can tow or lift.

Pulling some vehicle class names out of CfgVehicles.hpp (in /@exile/addons/exile_client/config.bin) I added in the vehicle I had and tried it - still didn't work - but I think it's because we just can't see the option because the menus are different from Arma2 where this mod originates from?

My best guess. :P

EDIT: Actually, the vehicle names are all in the config.cpp in your mission files (for the traders) and much easier to read.

Edited by Eck the Viking
Update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, if you're using the file JackHart kindly supplied I'm not surprised it doesn't work given that the config.sqf file which defines what can/can't tow or lift is blank - so as far as the game is concern, nothing can tow or lift.

Pulling some vehicle class names out of CfgVehicles.hpp (in /@exile/addons/exile_client/config.bin) I added in the vehicle I had and tried it - still didn't work - but I think it's because we just can't see the option because the menus are different from Arma2 where this mod originates from?

My best guess. :P

EDIT: Actually, the vehicle names are all in the config.cpp in your mission files (for the traders) and much easier to read.

I added all the exile vehicles to the config. No luck. I'm sure there is something basic that is being over looked but i can't seem to see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.