Sign in to follow this  
Followers 0
Paul

2 BE kicks

3 posts in this topic

Hi All,

We're only logging, so it's not actually kicking players, but we're getting the these 2 logs in scripts.log:

 

#55 "ect 3);
_wallet = ExileClientPlayerMoney;
_stamina = ExileClientPlayerScore;
_energy = 100;
_energyPercent = 100;
_serverFPS = r"

And:

"ons\restart.paa' color='%10'/>%18:%19</t>",

"%", 
count playableUnits,
_damage,
_wallet, 
_hunger, 
_thirst, 
_serverFPS, 
_ene"

 

I've added this:

!"ect 3);\n_wallet = ExileClientPlayerMoney;\n_stamina = ExileClientPlayerScore;\n_energy = 100;\n_energyPercent = 100;\n_serverFPS = r"

and:

!"ons\restart.paa' color='%10'/>%18:%19</t>",\n\n\"%\", \ncount playableUnits,\n_damage,\n_wallet, \n_hunger, \n_thirst, \n_serverFPS, \n_ene"

But they're still appearing. Any ideas?

Paul

Edited by Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this.

First:

!"\"ect 3);\n_wallet = ExileClientPlayerMoney;\n_stamina = ExileClientPlayerScore;\n_energy = 100;\n_energyPercent = 100;\n_serverFPS = r\""

Second:

!"\"ons\restart.paa' color='%10'/>%18:%19</t>\",\n\n\"%\", \ncount playableUnits,\n_damage,\n_wallet, \n_hunger, \n_thirst, \n_serverFPS, \n_ene\""

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, they haven't worked either. Logs are 4mb in size after 2 hours of server uptime where it's logging it so much :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.