• 0
BetterDeadThanZed

Reports of bought vehicles disappearing

Question

I've gotten two reports of players buying vehicles, they spawn, and then disappear. I haven't updated yet so we're still on 0.9.34. Here's what one person said:

Bought two vehicles fist an hmvv m134 then a hmvv mev. I spawned inside and within a glimpse they were gone. After the first time I sold the pickup I came in. Maybe it would have blocked the spawn point. Made no difference.MEV appeared in the trader menue. But I didn t found it around trader anywhere.

I looked at the server RPT log and it doesn't seem to log purchased vehicles. Is there a log someplace that might indicate something?

Edited by BetterDeadThan

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Ok, changed Infistar settings _UVC to false and people can buy vehicles, but I just had a player report he bought a vehicle, was teleported to it, then was teleported back to the trader and found his vehicle outside of the trader about 50 meters. Is this something that _UAT could be doing?

Could a moderator move this to the antihack forum? It seems more appropriate for that one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello

I have the same problem and I have not infistar
I have this problem after the update Nectarine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.