Warrior

Server restart messages not working

4 posts in this topic

Looking for any advice here to finding a fault, basically trying to add a self restarting bat file to run alongside the in game warning messages.

The bat is working fine, and if the server is shut down manually then it will restart itself, the main problem i have is i'm not getting any in game warning messages at all, even though i have turned them on in config?  Is there something else i'm missing here or are the in game restart messages broken?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are experiencing faulty restart messages do the following:

Replace "if !(ExileSessions isEqualTo []) then" in "ExileServer_system_rcon_thread_check.sqf" file you created

With "if (count ExileSessionIDs > 0) then"

if !(_restartMessages isEqualTo []) then
    {
        {
            _time = _x;
            if (_timeTilRestart < _time) then
            {
                if !(ExileSessions isEqualTo []) then
                { 

 

Edited by S.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hi... sorry but can you give the way "How To" you restart the server, please !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.