BetterDeadThanZed

ANTI-ANTI-HACK FOUND

12 posts in this topic

I'm trying to connect to my test server and Infistar is kicking me for this:

PublicVariable Log: #0 BetterDeadThanZed (GUID DELETED) - #0 "" = "UID- ANTI-ANTI-HACK FOUND"

Obviously i'm not running an anti-anti-hack on my computer. It would be pointless as it's a test server and I have Infistar on it... Any suggestions? 

Edited by BetterDeadThan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I recognise that name, didn't he use to make cheats for ARMA back in the day or something? I know I've seen the name in connection with arma before.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Now I had one of my admins kicked on my live server for the same error. I can assure you that neither myself or my admin are using any cheats.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did I upload that version on the updater?

Change log shows this so I guess that's the version I have:

09.10.2015 - 20:11 (UTC/GMT +2 hours) v0013B

Since I was updating my server to 0.9.35, I figured I'd get the latest Infistar version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay I'll doublecheck and upload to update.infistar.de

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it possible whatever the problem is could also prevent purchased vehicles from spawning? No purchased vehicles are showing on my server even though they are in the database or is this a separate issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

that seems to be something else, may I take a look into your mpmission files? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

that seems to be something else, may I take a look into your mpmission files? 

 

So the anti-anti-hack isn't a problem with the version of infistar I have?  

I won't be home for a couple of hours so it won't be until then till i can get that file. Is that for the anti anti hack issue or the no vehicles spawning issue? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will leave to bed in a few minutes (almost 2 AM here) but I will upload the latest infistar update to my page before I go to sleep.

I asked for the mpmission because I wanted to check your remoteExec class in the description/mpmission to check if there is an issue regarding vehicle spawning

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.