• 0
camman636

Keep Getting Kicked off the Game

Question

When I first downloaded this mod (Which I did through your website) I put the folder in the Arma 3 folder and everything worked fine. Today after trying to log back in, it kept telling me that my lisence.pbo (or something like that) was invalid. I didn't buy the game illegally or anything, and now when I try to log in the game I just get immediately kicked off and it doesn't list a reason. I get kicked off before I can even choose which person I want to be (from the list of independent slots)

 

Can I have any help? It would be greatly appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Also, just got this -

 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198060830816/screenshot/382036806883573218

And there's a key thing here - https://gyazo.com/147ab9d98193b4662d63a56dcfd4a174 

 

There's no lock on the mod it's talking about above, is that something that I can fix

That server you are trying to join either updated their zombie mod and you need the new update or they removed it from their server. It's better to hop on their forums and ask them as 3rd party mods are hard to give support for

Edited by Flosstradamus

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

http://a3launcher.com/ try using that and connecting to the server you want. It's much easier unless you just want to redownload the mod and install it manually again to try. With A3Launcher it does everything for you, downloads all the required mods to join whatever server you choose to connect to

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Okay - I'll do that in about an hour and get back to you on how it goes.

 

Great customer service, I got a reply in under 10 minutes holy moley.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It says my mod is missing some files, and it's doing a 214MB download. But it was fine yesterday, what could it be missing?

 

I also want to point out theres like 10-12 servers I can join (green dot) but the rest I'm unable to access (red dot)

Edited by camman636

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The servers with the red mean you dont have the correct mod.

 

If you are using steam launcher, disable the zombie mod. 

Edited by TheSh1tGamer

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The servers with the red mean you dont have the correct mod.

But it worked just fine less than 12 hours ago. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.