• 0

Igiload Error Battleye


I check the forums and found some post about people having the same issue, I tried the fixes on all the post and so far added a bunch of battleye filter. When I try to tow a vehicle, does not matter which one I get restriction with the vehicle name like below for every vechiles

17:28:53 BattlEye Server: SetVariable Value Log: #0 Breau (BattleyeGUI) - #0 "attachedtruck" = 4b61ab00# 1813639: quadbike_01_f.p3d 2:108 Exile_Bike_QuadBike_Black

For my SetVariable.txt I have this:

1 "" !="exilexm8isonline" !="bis_fnc_selectrespawntemplate_respawned" !"box_l" !"r3f_log_disabled" !"r3f_log_est_deplace_par" !"usable_ramp" !"can_copilot" !"cargo_offset" !"slots" !"load_offset" !"zload" !"can_outside" !"slots_num" !"default_mass" !="bis_fnc_objectvar_var" !"can_load" !"doors" !"attachedtruck" !"attachedpos" !"box_num" !"can_load" !"zload_cargo" !="exilexm8isonline" !="bis_fnc_selectrespawntemplate_respawned" !="mymoneyval" !="r3f_log_remorque" !="r3f_log_est_transporte_par"  !"r3f_log_objets_charges"



Share this post

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.