• 0
GamersRoost

rcon Cannot get BEC working - Not a N00B (for the most part)

Question

I have used BEC for a pretty long time.

Any time i have setup BEC, i have done it manually instead of the UEP thing, this time i used the UEP - HOWEVER , i redid the entire install as if i had done all of the UEP thing.

Host Server Configuration:

Dedicated blade on a provider to Vilayer, not Vilayer themselves - NEVER gain...

ESXi 5.5 - all firewalls were dropped for testing via SSH CLI

 

Game Server Config:

 Windows Server 08R2

8 GB ram

no firewall during testing

Used port checker to test ports inbound and outbound. all are open and respond to telnet

 

Added info:

I also cannot get ANYTHING to connect internally or externally to my network to the Arma 3 Exile server.

dARt,

Mcrcon or something and like 4 others.

All give the same cannot connect message.

I cannot get it to  connect to the Batteye server.
The error i get is :

Bec, Arma 2/3 Server Tool V.1.597
Copyright (C) by Stian Mikalsen
 
Email : stianmikalsen@hotmail.com
Web   :
 
Remember to donate for more great updates!
 
---------------------------------------------
 
13:49:32 : Connecting to Battleye server 127.0.0.1:2302
13:49:34 : No Valid response. Trying to reconnect.!
13:49:38 : No Valid response. Trying to reconnect.!
13:49:42 : No Valid response. Trying to reconnect.!
 

 Now, here is my server's start .bat text:

@echo off
start "arma3" /high "arma3server.exe" -port=2302 "-config=Config\cfg\Config.cfg"  "-profiles=D:\ProgramfilesX86\steamapps\common\Arma_3_Server\BattlEye\RPTs" "-cfg=Config\cfg\basic.cfg" -name=Exile "-mod=@Exile;@Ryanzombies;@allinarmaterrainpack" -servermod=@infiSTAR_Exile;@ExileServer;@A3XAI" -world=empty -nosplash -noSound -noPause -enableHT -malloc=system -autoinit
 
exit

Now here is my BEC config text:

[Bec]
IP = 127.0.0.1
Port = 2302
BePath = D:\ProgramfilesX86\steamapps\common\Arma_3_Server\BattlEye
Admins = Admins.xml
Commands = Commands.xml

Now here is my BEC Client Start.bat:

start  "UEP BattlEye Extended Control"  "BEC.exe" -f "Config.cfg" --dsc
taskkill /f /im cmd.exe

cls
@exit

Attached is my folder structure picture, ignore the battleye folder please

 

 My big issue is I have researched this for DAYS and all i find are posts where people seemed to just not understand how to setup BEC or rcon for that.

Is there a setting besides the 1 for battleye = 1  and making sure the password matches?

What can i be missing.

Another thing, when y'all find a solution to an issue, PLEASE lol for the love of god, post that for the guy that is having the same issue. Instead of:

"FIXED, nm dum" or "Solved...." give some details.

Thanks for looking guys!

Josh

Edited by GamersRoost
forgot the folder stuff. extra space makes me ocd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 1

I am having problems too. One thing I see that I had to fix is in your   BEC Client Start.bat   He says to use a external IP and  you are using your internal IP address. When I fixed that, then I got to go to my next problem. The Scheduler.xml not working. The Admin.xml works fine.  So Im off to the internet to hopefully find someone that can help with my problem.  Hope this helped, if not      Just trying to repay for all the help I have got over the last two years.

On 10/24/2015, 2:22:32, GamersRoost said:

[Bec]
IP = 127.0.0.1
Port = 2302
BePath = D:\ProgramfilesX86\steamapps\common\Arma_3_Server\BattlEye
Admins = Admins.xml
Commands = Commands.xml

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

i can upload my BEC Folder then you will.  but by me is the Problem i become  0 Error Logs. but the exe close after 10 seconds.. any idea ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 1

Stupid question by me...

Did you add the local loopback to your Windows\System32\drivers\etc\hosts ?


127.0.0.1 ibattle.org
127.0.0.1 www.ibattle.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
22 minutes ago, taikonaut said:

Stupid question by me...

Did you add the local loopback to your Windows\System32\drivers\etc\hosts ?


127.0.0.1 ibattle.org
127.0.0.1 www.ibattle.org

no

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 minutes ago, taikonaut said:

If you don´t, BEC will fail to start up, as far as I know. 

ah sry this you mean ya i did it ^^ 

after a restart from my Root Server  i have this problem cBec close self

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.