• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
[COI]Naaaath

A3XAI Custom AI underground

Question

Hello guys!

 

We are creating a sector b type mission that is on the north island of Altis, we've made a really nice looking base and i've finally started to add AI onto the island. After giving a few trial runs the AI will spawn under the floor and on the terrain, they are basically ignoring the props I added with M3Editor.

 

A3XAI uses this format

["SB10",[8509.19,25051.5,0.795853],25,6,1,true,1200] call A3XAI_createCustomInfantryQueue;

I'm guessing it's XYZ and Z being the elevation? But for some weird reason it's not working. Anyone had this issue and know how to fix it, or an alternative way to spawn AI onto the island?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

The best I can do is confirm that my server we tried to put them in buildings as well and it was a no go. So it may not be anything you are doing wrong. Just may not be possible.

Damn it! All that hard work on our base and we can't get them to spawn at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

A3XAI works fine so Face shouldn't need to work any magic,

I have 3 AI strongholds on my map, all AI spawn in fine, you need to look at your spawn script as you prob have errors in it.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.