TMHackSaW

Error in tomato

8 posts in this topic

Having this error and my server wont start please advise.

9:30:33 InitSound ...
 9:30:33 InitSound - complete
 9:30:33 PhysX3 SDK Init started ...
 9:30:33 PhysX3 SDK Init ended.
 9:30:33 Error context / ExileRegular or ExileHardcore

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Error context / ExileRegular or ExileHardcore

look in you server config.cfg difficult maybe there is a error

or a error while copy new files from the update

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Server runs after checkingg but now i have this 

 

Error Invalid Format: 9:ADD_DATABASE_PROTOCOL:exile:SQL_CUSTOM_V2:156107:exile

Advise please

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you update the exile.ini ?

location \@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\

Edited by SLB2k11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where is the file from.

i use gtxgaming and it supposed to auto update? Or how should I do it?

 

thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

the file is from the new update , i dont know how to do it with GTXgaming i have a complete root for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.