Flodding

Black Market Vehicle Trader / Waster

3 posts in this topic

Hello !

Im trying to create a vehicle trader selling only the original Arma vehicles in Kavala.

The trader already shows up and i get a trading menu. 

Problem is that the trader wants to put the vehicle in my backpack.

Heres what ive done:

config.ccp

	///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
	// Blackmarket Vehicles
	///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
	class B_Heli_Transport_01_F									{ quality = 1; price = 6500; };
	class B_Heli_Transport_01_camo_F							{ quality = 1; price = 6500; };
	class B_Heli_Attack_01_F									{ quality = 1; price = 6500; };
	class O_Heli_Attack_02_black_F								{ quality = 1; price = 6500; };
	class O_Heli_Attack_02_F									{ quality = 1; price = 6500; };

........

	class BlackMarketChoppers
	{
		name = "Choppers";
		icon = "a3\ui_f\data\gui\Rsc\RscDisplayArsenal\itemacc_ca.paa";
		items[] = 
		{
			"B_Heli_Transport_01_F",
			"B_Heli_Transport_01_camo_F",
			"B_Heli_Attack_01_F",
			"O_Heli_Attack_02_black_F",
			"O_Heli_Attack_02_F"
		};
	};

........

	/**
	 * Sells Community Items
	 */ 
	class Exile_Trader_CommunityCustoms
	{
		name = "Black Vehicles";
		showWeaponFilter = 0;
		categories[] = 
		{
			"BlackMarketChoppers"
		};
	};

 

initPlayerLocal.sqf

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Black Market Trader
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
_trader = 
[
    "Exile_Trader_CommunityCustoms",
    "WhiteHead_11",
    ["HubStanding_idle1", "HubStanding_idle2", "HubStanding_idle3"],
    [3125.538086, 13171.773438, 0.00132278],
    137.679367
]
call ExileClient_object_trader_create;

 

Any tips to get this working ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey mate, not sure if you've fixed it or not but i would check out the exile vehicle trader and see if their is a mistake or something missing when comparing them. 

Also i did notice you have the following:

class BlackMarketChoppers
	{
		name = "Choppers";
		icon = "a3\ui_f\data\gui\Rsc\RscDisplayArsenal\itemacc_ca.paa";
		items[] = 
		{
			"B_Heli_Transport_01_F",
			"B_Heli_Transport_01_camo_F",
			"B_Heli_Attack_01_F",
			"O_Heli_Attack_02_black_F",
			"O_Heli_Attack_02_F"
		};
	};

when i think you should have the following:

lass BlackMarketChoppers
	{
		name = "Choppers";
		icon = "a3\ui_f\data\gui\Rsc\RscDisplayArsenal\itemacc_ca.paa";
		vehicles[] = 
		{
			"B_Heli_Transport_01_F",
			"B_Heli_Transport_01_camo_F",
			"B_Heli_Attack_01_F",
			"O_Heli_Attack_02_black_F",
			"O_Heli_Attack_02_F"
		};
	};

 

i might be wrong as i'm still fairly new at the arma code but this is what i would assume your problem to have been as you were asking it to spawn as a item and not a vehicle within the class. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.