• 0
[DZW] ☠Real-Killer☠

A very Slight Issue of Guns shooting but no impact.

Question

Hi I have been working on my Exile server that's hosted by a hosting company but I seem to have come face to face with a demon!

 

The Issue:

The Issue started after we migrated to another machine from the same hosting company, Things where working perfectly before there move.

Basically when you shoot a gun on the server it seems like everything is fine, It spends the ammo and makes the bang but the bullets just are not impacting. I myself have stood in front of my friend while he opens up on me with his LMG. This is fun yes but I do believe its a slight problem.

Any help would be awesome as I have never seen this issue before and I'm lost...

Below I will list my servers .RPT If some kind soul could have a look and tell me whats going on, That would be great.

https://www.dropbox.com/s/xiia5viftwb3rtp/arma3server_2015-10-27_22-18-51 (1).rpt?dl=0

 

Thanks In Advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

26 answers to this question

  • 1

Hmm This is something I have not faced on arma before, I just got this issue again and im shooting my friend in the face and hes doing the same back at point blank range and nothing happens there is also no bullet impact.. example... Shooting the floor normal leave an impact or kicks up some dust on my server it does nothing... I am however getting spammed in the rpt

13:14:33 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
cup_weapons_l7a2

 

The warning messages all list different weapons I added cup_weapons to the addon list and this rubbish still comes up and im wondering if its this causing the issue... The weird thing is even the normal ArmA3 guns stop working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Bro you are so not alone! I have played on a few different servers now where shot after shot my rounds weren't hitting. Obviously the gun is zeroed to the correct range and at the time the weapon sway was under control.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Sounds like there has been tampered with eventhandlers, could you try your axe and see if it plays the animation or chop tree? That would narrow it down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmm wow... the axe does not work... at all cant even swing it :S

It's caused by a script or a mod you're using that's overwriting the eventhandlers from Exile, you need to remove stuff, 1 by 1 until you find what's causing it ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah I just removed some scripts I added recently, Igiload and Arm and Repair. With Igiload I have to go into the config.cpp and had to overwrite ExileClient_object_player_event_onEnterSafezon.sqf

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah I just removed some scripts I added recently, Igiload and Arm and Repair. With Igiload I have to go into the config.cpp and had to overwrite ExileClient_object_player_event_onEnterSafezon.sqf

 

 

It's not IgiLoad, I'm running that as well, it doesn't overwrite any eventhandlers of that kind. That I can confirm for you, same with R3F. 

It's something else :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmm maybe if i list some addons perhaps somebody will have a better idea of what it could be :S

  • Ryanzombies and demons
  • Zombies_code
  • A3XAI
  • Cup_Weapons
  • ASDG_Joinrails
  • NATO-SF-Russian-Spetsnaz-Vehicles-v13
  • Badmin
  • DMS
  • Igiload
  • StatusBar
  • KillMessages
  • Welcome messages
  • Player and group Markers

 That's all I am running on the server so far not sure what one could be causing issues. I am also getting a load of random stuff spammed in the servers .rpt

18:50:11 Server: Object 3:55 not found (message Type_91)
18:50:11 Server: Object 4:315 not found (message Type_91)
18:50:11 Server: Object 4:311 not found (message Type_91)
18:50:11 Server: Object 4:312 not found (message Type_119)
18:50:11 Server: Object 4:313 not found (message Type_119)
18:50:11 Server: Object 4:314 not found (message Type_119)
18:50:11 Server: Object 4:316 not found (message Type_119)
18:50:11 Server: Object 4:317 not found (message Type_119)
18:50:11 Server: Object 4:318 not found (message Type_119)
18:50:11 Server: Object 4:319 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 3:56 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:324 not found (message Type_91)
18:50:13 Server: Object 4:320 not found (message Type_91)
18:50:13 Server: Object 4:321 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:322 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:323 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:325 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:326 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:327 not found (message Type_119)
18:50:13 Server: Object 4:328 not found (message Type_119)
18:50:15 Server: Object 3:57 not found (message Type_91)
18:50:15 Server: Object 4:333 not found (message Type_91)
18:50:15 Server: Object 4:329 not found (message Type_91)
18:50:15 Server: Object 4:330 not found (message Type_119)
18:50:15 Server: Object 4:331 not found (message Type_119)
18:50:15 Server: Object 4:332 not found (message Type_119)
18:50:15 Server: Object 4:334 not found (message Type_119)
18:50:15 Server: Object 4:335 not found (message Type_119)

Hope somebody is able to shed some light on this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.