• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
wasti

Linux Server isn't loading Custom Mods

Question

Please sticky this, I've seen at least 10 posts about it sprinkled throughout the forums.

 

If you are having issues loading mods on your Linux based server, please make sure that your custom mods and addons do not contain capital letters in the folder or filenames.

If you are lucky enough to have ssh or local access to your linux arma server, this link will help you automate de-capitalizing all of your files and folders recursively and is a huge time saver. Alternatively, you can run it on your own pc before uploading your mods to your server. (use mingw to run bash scripts on windows)

 

Common mods that this affects:

All in Arma Terrain Pack

CUPS

TRYK

MAS

Austrailia

Anything that has a capital letter in the @folder name, or any subdirectories and files.

 

Example:

TRYK won't run on my linux based server.

Solution:

Rename @TRYK to @tryk, the Addons folder inside tryk needs to be renamed addons, and all of the files that are in the addons folder that have capital letters in them need to be renamed to their lowercase equivalents.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.