• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
[DZW] ☠Real-Killer☠

A3XAI and DMZ Error on server bootup

Question

Hello You beautiful people!

I'm having a little trouble and could use a little help with my server.

 I have A3XAI and wanted a mission system so I decided to go with DMZ but when I load the server with them both running I get the following error.

 4:45:24 "ExileServer - Server unlocked and acception players. Have fun! :)"
 4:45:24 "SYSTEM/BIS_fnc_log: [postInit] ExileServer_fnc_postInit (73304 ms)"
 4:45:24 "Starting Custom Content PBO"
 4:45:24 "Custom 80.178 - Starting billboards.sqf"
 4:45:24 Successfull attempt to execute serverCommand '#unlock' by server.
 4:45:24 "ExileServer - Main thread started"
 4:45:24 Warning Message: Script x\addons\custom\mapcontent\mapaddons.sqf not found
 4:45:24 "SYSTEM/BIS_fnc_log: [postInit] Enigma_fnc_init (66.0095 ms)"
 4:45:24 Error in expression <0];
 
if ((!isNil "A3XAI_isActive") && {!DMS_ai_offload_Only_DMS_AI}) then
{
diag>
 4:45:24   Error position: <DMS_ai_offload_Only_DMS_AI}) then
{
diag>
 4:45:24   Error Undefined variable in expression: dms_ai_offload_only_dms_ai
 4:45:24 File x\addons\dms\fn_DMS_postInit.sqf, line 15
 4:45:24 Error in expression <_ai_offload_Only_DMS_AI = true;
};
 
 
if(DMS_StaticMission) then
{
call compileFi>
 4:45:24   Error position: <DMS_StaticMission) then
{
call compileFi>
 4:45:24   Error Undefined variable in expression: dms_staticmission
 4:45:24 File x\addons\dms\fn_DMS_postInit.sqf, line 22
 4:45:24 "SYSTEM/BIS_fnc_log: [postInit] DMS_fnc_DMS_postInit (0 ms)"
 4:48:53 "[A3XAI Monitor] [Uptime:00:07:02][FPS:51][Groups:3/3][Respawn:0][HC:false]"
 4:48:53 "[A3XAI Monitor] [Static:0][Dynamic:0][Random:13][Air:0][Land:2][UAV:1][UGV:0]"
 4:53:53 "[A3XAI Monitor] [Uptime:00:12:02][FPS:50][Groups:3/3][Respawn:0][HC:false]"
 4:53:53 "[A3XAI Monitor] [Static:0][Dynamic:0][Random:13][Air:0][Land:2][UAV:1][UGV:0]"

If anybody know how to solve this could you please let me know how :)

The server seems to continue to run with the error but no missions will spawn :(

 

EDIT: Ignore this, the error was due to a " , " missing on some added items in loot crates... My bad

Edited by [DZW] ☠Real-Killer☠

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.