• 0
Gnome

Exile Server

Question

ok its been two days of trying to make this server work but i did get it to start now im just at the point where every time i start my server i get (Receiving Server Version). I dont know why its doing it, I've looked every where for a solution but theres nothing on this so any suggestions will help 

this is my server CFG.

//
// server.cfg
//
// comments are written with "//" in front of them.

// STEAM

steamport               = 2303;

// GLOBAL SETTINGS

hostname                = "Exile By Gnome";        // The name of the server that shall be displayed in the public server list
password              = "";                       // Password for joining, eg connecting to the server
passwordAdmin           = "";                            // Password to become server admin. When you're in Arma MP and connected to the server, type '#login xyz'
reportingIP             = "arma3pc.master.gamespy.com";                 // This is the default setting. Leave empty for private servers if you do not want your server listed publicly
logFile                 = "A3Master.log";
verifySignatures        = 2;
Battleye = 1; 


// WELCOME MESSAGE ("message of the day")
// It can be several lines, separated by comma
// Empty messages "" will not be displayed at all but are only for increasing the interval

motd[]={
    "",
    "",
    "",
    "__________     SYSTEM MESSAGES __________",
    "Welcome to Exile By Gnome server",
    "Please visit GameServers.com!",
    "",
    "__________     END OF MESSAGE __________",
};
motdInterval            = 10;            // Time interval (in seconds) between each message

 

// JOINING RULES
maxPlayers              = 10;           // Maximum amount of players. Civilians and watchers, beholder, bystanders and so on also count as player.
// VOTING
voteMissionPlayers      = 1;            // Tells the server how many people must connect so that it displays the mission selection screen.
voteThreshold           = 200;         // 33% or more players need to vote for something, for example an admin or a new map, to become effective
//voteMissionPlayers    = 0;

// INGAME SETTINGS
disableVoN              = 0;            // If set to 1, Voice over Net will not be available
vonCodecQuality         = 8;            // Quality from 1 to 10
persistent              = 1;            // If 1, missions still run on even after the last player disconnected.

kickDuplicate = 1;
equalModRequired = 0;
requiredSecureId = 2;
timeStampFormat = "short";

// SCRIPTING ISSUES
onUserConnected = "";                                   //
onUserDisconnected = "";                                //
doubleIdDetected = "";                                  //

// SIGNATURE VERIFICATION
onUnsignedData = "kick (_this select 0)";               // unsigned data detected
onHackedData =  "kick (_this select 0)";        //"ban (_this select 0)";                       // tampering of the signature detected
onDifferentData = "";

// MISSIONS CYCLE (see below)
class Missions 
{
        class Exile 
        {
                template = Exile.Altis;                         // Mission to load (Mission file located in MPMissions. For now I have it set to a default ARMA3 mission.)
                difficulty = "ExileRegular";                                         // Server difficulty Settings (Recruit, Regular, Veteran, Mercenary)
        };
};

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

reportingIP = "arma3pc.master.gamespy.com";
isn't game spy dead?
http://pc.gamespy.com/articles/122/1227460p1.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

this is what the log says 


[11:14:08:404018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Input from Server: 9:VERSION
[11:14:08:404018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Output to Server: 65
[11:14:08:405018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Input from Server: 9:ADD_DATABASE:exile
[11:14:08:405018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Database Type: MySQL
[11:15:08:407428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Database Exception Error: Connection attempt failed: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 10060
[11:15:08:407428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Output to Server: [0,"Database Exception Error"]
[11:15:08:408429 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Input from Server: 9:SHUTDOWN
[11:15:08:408429 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Sending Shutdown to Armaserver
[11:15:08:410428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Stopping ...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

well for some reason all my stuff for my server went back to default now my server is technically ruined so im just like to the point where im saying fuck it because its been 3days now and it will not work correctly

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

this is what the log says 


[11:14:08:404018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Input from Server: 9:VERSION
[11:14:08:404018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Output to Server: 65
[11:14:08:405018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Input from Server: 9:ADD_DATABASE:exile
[11:14:08:405018 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Database Type: MySQL
[11:15:08:407428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Database Exception Error: Connection attempt failed: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 10060
[11:15:08:407428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Output to Server: [0,"Database Exception Error"]
[11:15:08:408429 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Input from Server: 9:SHUTDOWN
[11:15:08:408429 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Sending Shutdown to Armaserver
[11:15:08:410428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Stopping ...

Server is not starting because it can't contact the MySQL server....

 

[11:15:08:407428 --4:00] [Thread 4968] extDB2: Database Exception Error: Connection attempt failed: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 10060

 

 

So arma 3 shuts down and the server will not start.

Your config file looks wonky as shit to, Here is what the config for exile should half ass look like (config.cfg)

config.cfg

hostname                            = "ReapingAngels.com|Chernarus|Xtra Enterable Bldg|Exile|RHS|TRYK|AIATP|#NousSommesUnis";
password                             = "";
passwordAdmin                          = "****************";
serverCommandPassword                = "****************";
logFile                                = "server.log";
verifySignatures                       = 1;
BattlEye                            = 1;
requiredBuild                         = 131969;
allowedLoadFileExtensions[]         = {":"};
allowedPreprocessFileExtensions[]     = {"sqf"};
allowedHTMLLoadExtensions[]         = {"html"};
motdInterval                         = 5;               
maxPlayers                             = 67;        
voteMissionPlayers                     = 200;   
voteThreshold                         = 200;
disableVoN                            = 0;        
vonCodecQuality                     = 10;   
persistent                            = 1;       
kickDuplicate                         = 1;
equalModRequired                     = 0;
timeStampFormat                     = "short";
onUserConnected                     = "";
onUserDisconnected                     = "";
doubleIdDetected                     = "";
onUnsignedData                         = "kick (_this select 0)";    
onHackedData                         = "kick (_this select 0)";
onDifferentData                     = "kick (_this select 0)";
motd[]                                 = {"Welcome to Reaping Angels Exile Server!", "www.reapingangels.com", "Enjoy your stay!" };

class Missions
{
    class Exile
    {
        template = exile.chernarus;
        difficulty = "ExileRegular"; // ExileRegular or ExileHardcore
    };
};

 

Obviously somewhere along the lines you have messed something up my friend. There are very good guides to getting a server setup on here, This is a very detailed one

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

this is what im getting now in my RPT file 

 

 Missing addons detected:
10:38:25   exile_client
10:38:25 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.exile_client

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

this is the last thing i got when i pretty much redid the whole server 

under server logs


 5:51:47 Client: Remote object 3:0 not found

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.