Sign in to follow this  
Followers 0
Tomm121

Exile on Australia

8 posts in this topic

Would just like some help and hopefully someone could explain how I put exile on a map such as Australia or Taviana. What do I need to change in files and how easy it it to do?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue when I first started. I started asking around for the Australia.pbo/mission file. All you need to do is take the current mission file, usually Altis.pbo, and edit the appropriate items.

For example, in the addons and addonsAuto lists, add "australia" into both.

Change the spawn locations so no one spawns in water, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I'm Having issues setting up the Australia map on my server. I followed everthing i could find in just about every form, but it still doees not load up. Does anyone have or know if/where i moght find a full/complete TuT on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'll find a hell of a lot of information in the official Australian map thread here.

And sorry, but saying you're having a problem without supplying any information on that problem doesn't help people, help you!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Watch this video I walk you though putting Australia on Exile

 

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/1/2016 at 1:02 AM, Taylor FDC said:

Watch this video I walk you though putting Australia on Exile

 

 

So i pretty much did all you said but in then i see my spawn point works perfectly. then i got all my players this is fine too. Then i see the traders but the animation is robotic so bugged and when i want to buy something i cant cuz there is nothing to buy. The vehicle treader works but the animation is buggy robotic Could you help me please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, XxFri3ndlyxX said:

So i pretty much did all you said but in then i see my spawn point works perfectly. then i got all my players this is fine too. Then i see the traders but the animation is robotic so bugged and when i want to buy something i cant cuz there is nothing to buy. The vehicle treader works but the animation is buggy robotic Could you help me please.

With 9.6 exile they changed the way trader are, so here is the updated file https://www.dropbox.com/s/eiqvkjk7b3114gx/acd_fnc_createTradingOffice.sqf?dl=0

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man you rock imma go test these out. Ive been looking at fixing it all day then i went to bed to wake up to an answer. Thanks. You rock:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.