Lifeforce

Linux Server Battleye restriction 44

5 posts in this topic

Any help would be great Thank you

 

I am trying to run a home server exile on linux.

But when I connect I get kicked

Server has some things as well im not sure of

Attempt to override final function - rscminimap_script
Attempt to override final function - rscdisplayloading_script
Attempt to override final function - rscdisplayloading_script
Attempt to override final function - rscdisplayloading_script
Attempt to override final function - rscdiary_script
Attempt to override final function - rscdisplaysinglemission_script
Attempt to override final function - rscdiary_script
Attempt to override final function - rscdisplayremotemissions_script
Attempt to override final function - rscdisplayloading_script
Attempt to override final function - rscdiary_script
Attempt to override final function - rscdiary_script
Attempt to override final function - rscdisplaystrategicmap_script
Attempt to override final function - rscdisplaycommon_script
Attempt to override final function - rscdisplayloading_script
Attempt to override final function - rscdisplaycurator_script
Attempt to override final function - rscdisplayattributes_script
Attempt to override final function - rscdisplayattributes_script
Attempt to override final function - rscdisplayattributes_script
Attempt to override final function - rscdisplaycommon_script
Attempt to override final function - rscdisplaydebriefing_script
Attempt to override final function - rscunitinfo_script

[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.

 

Client error

_button = _display displayctrl 1085;
_button ctrladdeventhandler ["buttonclick","with uinamespace do {['missionSummaryButt"
25.11.2015 15:13:02: danie (192.168.11.12:2304) 127d063a65656656767656757d5 - #44 "ue;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Thanks I will have a look the battleye log only shows same as above

_button = _display displayctrl 1085;
_button ctrladdeventhandler ["buttonclick","with uinamespace do {['missionSummaryButt"
25.11.2015 15:13:02: danie (192.168.11.12:2304) 127d063a65656656767656757d5 - #44 "ue

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I now have it to a stage where I dont see any errors the only issue I have is.

 

When I click connect on my server it just hangs and dont show anything once I click join.

Like select unit etc.

Any ideas how I can trouble shoot that ?

I can join other peoples servers online

Share this post


Link to post
Share on other sites

That could be caused by any number of errors in the setup. I've done that to my server multiple times. If you can paste your entire server log to pastebin.com and link to it here, someone might be able to spot the problem and help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.