ThrottleFox

admin console (F3 in infiSTAR)

8 posts in this topic

So I think I broke the F3(admin and debug console its labeled)  function somehow I would like to set me time with "[2015,12,03,15,43]" and sometimes I use it to spawn a AI helper buddy. Since the update and, the editing I had to do to get my sever working again, I think I may have broke it somehow, any suggestions?

Edited by ThrottleFox
was F3 not F2, so I edited title

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

here the rpt i think, started the server and opened the menu and tried and nothing happend

Spoiler

nTurret

 3:16:09 Exile_Cosmetic_UAV: MainGun - unknown animation source mainGun

 3:16:09 Land_Box_AmmoOld_F: Ammo_hide - unknown animation source Ammo_source

 3:16:09 Land_Box_AmmoOld_F: AmmoOrd_hide - unknown animation source AmmoOrd_source

 3:16:09 Land_Box_AmmoOld_F: Grenades_hide - unknown animation source Grenades_source

 3:16:09 Land_Box_AmmoOld_F: Support_hide - unknown animation source Support_source

 3:16:10 "ExileServer - Spawning Dynamic Vehicles. GridSize: 2200 Vehs/Grid : 2"

 3:16:15 "ExileServer - Dynamic vehicles spawned. Count : 235"

 3:16:15 "ExileServer - Game world initialized! Let the fun begin!"

 3:16:15 "ExileServer - Server is up and running! Version: 0.9.35"

 3:16:15 "TCAGame/BIS_fnc_log: [postInit] ExileServer_fnc_postInit (6557 ms)"

 3:16:15 "DMS :: Initializing Mission Variables"

 3:16:15 "DMS :: Initializing Mission Variables"

 3:16:15 "DMS_DEBUG :: DMS post-init complete. |::|::| (DMS_Version: "November 18 2015" | time: 6.003 | diag_tickTime: 21.421 | 16.9851 FPS)"

 3:16:15 "TCAGame/BIS_fnc_log: [postInit] DMS_fnc_DMS_postInit (2.00081 ms)"

 3:16:15 "ExileServer - Main thread started"

 3:16:15 "DMS :: Initializing FSM mission script"

 3:16:15 "TCAGame/BIS_fnc_log: [BIS_fnc_preload] ----- Scripts initialized at 7086 ms -----"

 3:18:28 Error: Bone world root doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton

 3:18:28 Error: Bone hips doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton

 3:18:31 "<infiSTAR.de>TokenLog| CREATED TOKEN [yfyssuuj2y1iy4] FOR ThrottleFox(UID1234) - 3 (v0020D)"

 3:18:31 "ExileServer - Player ThrottleFox (UID 1234) connected!"

 3:18:31 "<infiSTAR.de>ConnectLog| #0 Connected: ThrottleFox(UID1234) ID: 3 SteamName: -   [UpTime: 0h 2min 19s |  - ServerFPS: 50] (v0020D)"

 3:18:41 "<infiSTAR.de FNC_AH_KICKLOGSPAWN> ["yfyssuuj2y1iy4",["ThrottleFox","UID1234","CLIENT_PING","2:1012",[84,104,114,111,116,116,108,101,70,111,120]],"2:1012"]"

 3:18:41 "<infiSTAR.de FNC_AH_KICKLOGSPAWN> ThrottleFox(UID1234) Token yfyssuuj2y1iy4 - objByNetID R Alpha 1-2:1 (ThrottleFox) REMOTE"

 3:18:41 "<infiSTAR.de>ConnectLog| #1 Connected: ThrottleFox(UID1234) ID: 3 SteamName: ThrottleFox   [UpTime: 0h 2min 29s |  - ServerFPS: 50.3145] (v0020D)"

 3:18:52 "ExileServer - Starting session for 'ThrottleFox' with ID 'EbKNtDLu'..."

 3:18:53 Error in expression <HitFace max HitNeck>

 3:18:53   Error position: <HitFace max HitNeck>

 3:18:53   Error Undefined variable in expression: hitface

 3:18:53 Error compiling 'HitFace max HitNeck' in 'HitHead'

 3:18:53 Error in expression <HitPelvis max HitAbdomen max HitDiaphrag>

 3:18:53   Error position: <HitPelvis max HitAbdomen max HitDiaphrag>

 3:18:53   Error Undefined variable in expression: hitpelvis

 3:18:53 Error compiling 'HitPelvis max HitAbdomen max HitDiaphragm max HitChest' in 'HitBody'

 3:18:53 Error in expression <HitArms>

 3:18:53   Error position: <HitArms>

 3:18:53   Error Undefined variable in expression: hitarms

 3:18:53 Error compiling 'HitArms' in 'HitHands'

 3:19:13 "<infiSTAR.de>AdminLog| ThrottleFox(UID1234) | AdminConsole (v0020D)"

 3:19:15 "DMS_SpawnAIGroup :: Spawned 19 AI at [16951.1,17917.6,0]."

 3:19:18 "<infiSTAR.de>SL| 0h 3min 5s | SERVER(SERVER) | DODGYMARKER: DMS_MissionMarkerDot1_183 | TEXT: Mission: Construction Site (19 Units remaining) | TYPE: mil_dot | POS: [16951.1,17917.6,0] (v0020D)"

 3:19:26 "<infiSTAR.de>AdminLog| ThrottleFox(UID1234) | AdminConsole (v0020D)"


 

 3:20:10 "<infiSTAR.de>AdminLog| ThrottleFox(UID1234) | AdminConsole (v0020D)"

 3:20:58 "<infiSTAR.de>AdminLog| ThrottleFox(UID1234) | AdminConsole (v0020D)"

 3:21:07 "<infiSTAR.de>AdminLog| ThrottleFox(UID1234) | AdminConsole (v0020D)"

And its the F3 function, screen shot of window in question http://puu.sh/lHXRS/ccca9dad1f.jpg, I just updated infiSTAR, I havnt edited anything i n EXILE_AT.sqf, only thing I have edited in the InfiSTAR files was vehicle check so players can have IFVs and tanks.

Edited by ThrottleFox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mh I don't see any problem? It looks fine to me?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, ThrottleFox said:

So I think I broke the F3(admin and debug console its labeled)  function somehow I would like to set me time with "[2015,12,03,15,43]" and sometimes I use it to spawn a AI helper buddy. Since the update and, the editing I had to do to get my sever working again, I think I may have broke it somehow, any suggestions?

to set the time use setDate [year, month, day, hour, minute];

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its odd, one restarts, it just didnt work anymore,  everything else works just fine, after the next EXILE update,I might just do a complete fresh install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, MGTDB said:

to set the time use setDate [year, month, day, hour, minute];

 

THanks, I did this and worked just perfect, I'm positive my newbieness is the issue nnow

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.