• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Chronical

Mission Exile.Altis read from bank.

Question

Since Arma3 1.54 is released i keep getting "mission exile.altis read from bank" in my server log.

I reinstalled my server and it's still the same error.  I cant even join the lobby.

I'm really hoping someone knows how to fix this

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

I would check your config.cpp, description.ext, and mission.sqm files in your mission.  To do so, unpack your mission pbo file (usually Exile.Altis).  Just from my experience, whenever I've gotten the endless scrolling of "mission exile.altis read from bank", there has been an error in one of the files in the mission, such as an extra semicolon, or a missing param bracket.  For me, its mostly been config.cpp however it has also rarely been the description.ext and/or mission.sqm.  Sorry my answer is vague, but with out knowing anything about the server that is all I can throw out there.  How many mods do you have on your server?

Edited by drsmith87

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Update: 

I forgot the -autoinit command in my serverstart.bat

it works now

Edited by Chronical

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.