Ghost_RSA

Really having a hard time - please help

28 posts in this topic

Hi everyone,

I've been having issues every single day trying to play Exile. I'm located in South Africa and for some reason the few servers here were not updated to the latest version of ARMA. So for us that updated these servers are no longer accessible.

I tried joining international servers, with my already tough time with AiA, re-downloading it 4 times to still have it crash ARMA each time I join a server even on servers where only AiA is required. I've used the mods selection and parameters on the launcher with no success. Today I suddenly get Key errors, etc on the servers I played last night. Nothing changed on my end.

So out of frustration today I decided to try and get a local server hosted on my desktop so that I can setup something for myself. I would like to have either Esseker or Chenarus maps with Ryan Zombies and maybe FuMS running locally. I can get Altis to work 100% with FuMS thus far but I'm so tired of Altis I really want to play another map. I've spend most of the day trying to get Esseker to work but can get the spawns sorted out. My character keep spawning way outside of the map. I downloaded all files I could find here but still no luck. I followed all the suggested steps and still nothing.

Can someone please help me out with this? maybe I'm just missing something small.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
38 minutes ago, second_coming said:

as long as your ping is less than 250 you should be fine connecting to most European servers.

That is what I try to keep to as my upper limit w.r.t. connectivity and lag. Thing is though servers I played on last night today all of a sudden give me key errors. AiA crashes ARMA (hangs) when connecting to servers, etc. I've tried a number of servers. Just a bit frustrated.

Edited by Vip3r_RTB
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wondering, is the key errors something in the lines of " Files are not signed by a key accepted by this server " ? If so, could be server-side because the admin did not include the particular key to let you having X mods joining in the server. If AiA:TP crashes for you, did you install the latest patch/hotfix?

(https://forums.bistudio.com/topic/171988-all-in-arma-terrain-pack-aia-tp-a1a2oa-terrains-from-bi-in-a3/)

Edited by RX-777-BAO

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, RX-777-BAO said:

Just wondering, is the key errors something in the lines of " Files are not signed by a key accepted by this server " ? If so, could be server-side because the admin did not include the particular key to let you having X mods joining in the server. If AiA:TP crashes for you, did you install the latest patch/hotfix?

(https://forums.bistudio.com/topic/171988-all-in-arma-terrain-pack-aia-tp-a1a2oa-terrains-from-bi-in-a3/)

yes installed all the latest patches and hotfixes. As soon as my character loads in on the server it crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, Vip3r_RTB said:

yes installed all the latest patches and hotfixes. As soon as my character loads in on the server it crashes.

Are you 100% sure you downloaded the AiA hotfix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, bregan5 said:

Are you 100% sure you downloaded the AiA hotfix?

Yes, I downloaded both the 135MB and 99MB files for the full AiA Pack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Vip3r_RTB said:

Yes, I downloaded both the 135MB and 99MB files for the full AiA Pack.

Wait. This is wrong. There is only one hofix. If you downloaded an applied the hotfix for both the AiA Full and AiA lite you have done this wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, bregan5 said:

Wait. This is wrong. There is only one hofix. If you downloaded an applied the hotfix for both the AiA Full and AiA lite you have done this wrong.

I agree with @bregan5.  I think I messed up in my part where I should have sent you the link directly (or maybe a misunderstanding). The patch 135MB and 91MB is for AiA Full and AiA respectively for version 2015-01-01 if you had the previous version before. You need to download this ; https://mega.co.nz/#!EoQSnbaA!F32Lggg-V0bDfSeQQ-dMSIiZYiHx0l9uFsY1ThtTtSM . The full version of AiA:TP is already updated to its latest patch but does not come preinstalled with the hotfix. Also, is there any errors appearing in your .rpt files from server and client-side? (Try loading another mission.pbo to see if the one you are using is faulty)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.