hogansheroes

Territory Issues Urgent

3 posts in this topic

Im not sure if anyone has asked this question ,but with the new patch that has been released for all the servers out there is anyone having problems in building a base inwhich when you update your territory say to 45 metres or so, and when you addon to the base it comes up and say that you are not in your territory.

This error is on all territory sizes .

You can build close to your territory flag and thats about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had that issue on the test server a couple days ago with a non-upgraded flag, but I cancelled the build, moved around a bit, then came back and tried again and it worked (in the same spot).  When it happened to me it was right after sharing permissions for the flag with another teammate. Figured it was just a one-time glitch as I couldn't get it to repeat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, :]v[: Assassin said:

I had that issue on the test server a couple days ago with a non-upgraded flag, but I cancelled the build, moved around a bit, then came back and tried again and it worked (in the same spot).  When it happened to me it was right after sharing permissions for the flag with another teammate. Figured it was just a one-time glitch as I couldn't get it to repeat. 

we get this errors all the time .

even one of the admins, just out of random picked a spot and started to build with same result  you are not in your territory.

what we need is others to apply so we know its just not my server or other servers are doing it.

Edited by hogansheroes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.