• 0
bregan5

Cars gone on restarts

Question

Is anyone having issues with purchased vehicles parked in bases not being there on restarts? What I presume is occurring is that vehicles in bases are someway being destroyed on restarts, due to being too close to others, colliding with objects, etc. Going to start going through the database logs, but hopefully if someone has had this issue they could point me in the correct direction.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

  • 0

Did some digging around in log files and I do not see the vehicles being cleaned up in any way.

Log with vehicle

http://pastebin.com/9aX6t4uq

next log shows it being deleted, anyone tell me why?

[14:55:39:440500 --5:00] [Thread 3604] extDB2: Output to Server: 
[14:55:39:441500 --5:00] [Thread 4248] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Trace: UniqueID: 1 Input: deleteVehicle:332
[14:55:39:476500 --5:00] [Thread 3604] extDB2: Input from Server: 1:258088:deleteVehicle:332

Edited by bregan5

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
27 minutes ago, bregan5 said:

Did some digging around in log files and I do not see the vehicles being cleaned up in any way.

Log with vehicle

http://pastebin.com/9aX6t4uq

next log shows it being deleted, anyone tell me why?


[14:55:39:476500 --5:00] [Thread 3604] extDB2: Input from Server: 1:258088:deleteVehicle:635

 

22:09:39 Error in expression <x, random _maximumDamage];
};
}
forEach _hitpoints;
if (_debugMarkers) then
{
_d>
22:09:39   Error position: <_hitpoints;
if (_debugMarkers) then
{
_d>
22:09:39   Error Undefined variable in expression: _hitpoints
22:09:39 File exile_server\code\ExileServer_world_spawnVehicles.sqf, line 49

 

I saw this in my rpt file. Any clue where to go?

Edited by bregan5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
On 12.12.2015 at 9:12 AM, bregan5 said:

22:09:39 Error in expression <x, random _maximumDamage];
};
}
forEach _hitpoints;
if (_debugMarkers) then
{
_d>
22:09:39   Error position: <_hitpoints;
if (_debugMarkers) then
{
_d>
22:09:39   Error Undefined variable in expression: _hitpoints
22:09:39 File exile_server\code\ExileServer_world_spawnVehicles.sqf, line 49

 

I saw this in my rpt file. Any clue where to go?

I have the same errors in my Taviana server RPT. Does somebady known something?

Sorry for my english...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

    vehiclesGridAmount = 2;

        /**
        * Creates global markers for vehicle spawn tweeking,
        * after you are satisfied with vehicle ammount and spread set this to 0.
        */
        vehiclesDebugMarkers = 0;

        /**
        * The server will apply random damage up to this value when spawning a vehicle.
        */
        damageChance = 50; // 20% chance for a vehicle HITPOINT to be damaged
        maximumDamage = 0.9;

        // Stuff to spawn on water
        water[] = 
        {
            "Exile_Boat_MotorBoat_Police",
            "Exile_Boat_MotorBoat_Orange",
            "Exile_Boat_MotorBoat_White",
            "Exile_Boat_RubberDuck_CSAT",
            "Exile_Boat_RubberDuck_Digital",
            "Exile_Boat_RubberDuck_Orange",
            "Exile_Boat_RubberDuck_Blue",

 

The appropriate part of the config.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try to change damageChance = 20;

& whats ur config here : ?

// Remove all vehicles that were not moved/used for X days
            vehicleLifeTime = 15;

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 12/12/2015 at 7:12 AM, bregan5 said:

22:09:39 Error in expression <x, random _maximumDamage];
};
}
forEach _hitpoints;
if (_debugMarkers) then
{
_d>
22:09:39   Error position: <_hitpoints;
if (_debugMarkers) then
{
_d>
22:09:39   Error Undefined variable in expression: _hitpoints
22:09:39 File exile_server\code\ExileServer_world_spawnVehicles.sqf, line 49

 

I saw this in my rpt file. Any clue where to go?

Hi, did you manage to fix this? I'm seeing the same error in my report ever since increasing the types of cars that spawn, not sure if it's related...I have only added additional exile cars into the spawn list in exile_server_config config.cpp

Edited by BaroN

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The error is there if you put types in the spawn list like the Cessna for example. The hitpoint error has notging to do with the missing cars.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 12/24/2015 at 7:41 AM, On4fox said:

The error is there if you put types in the spawn list like the Cessna for example. The hitpoint error has notging to do with the missing cars.

Going to try and change my vehicles in the spawn list see if that helps any I bet it is that GAZ

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 2/11/2016 at 5:14 PM, IbadassI said:

Going to try and change my vehicles in the spawn list see if that helps any I bet it is that GAZ

 

On 12/24/2015 at 7:41 AM, On4fox said:

The error is there if you put types in the spawn list like the Cessna for example. The hitpoint error has notging to do with the missing cars.

It was not the GAZ

still getting this error and it is slowing restarts down a lot. 12mins

Spoiler

12:11:44   Error Undefined variable in expression: _hitpoints

12:11:44 File exile_server\code\ExileServer_world_spawnVehicles.sqf, line 49

12:12:14 Cannot create non-ai vehicle ,

12:12:14 Error in expression <x, random _maximumDamage];

};

}

forEach _hitpoints;

if (_debugMarkers) then

{

_d>

12:12:14   Error position: <_hitpoints;

if (_debugMarkers) then

{

_d>

 

Any help?

Edited by IbadassI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.