Sign in to follow this  
Followers 0
Bozoweed

[SOLVED] Infistar ban not work *solved*

15 posts in this topic

hello i got a probleme with my infistar the kick work but not the ban when i click on ban i got ban message but nothing happen

and if i select a player and click on ban he got kicked from server i have a ban log for say to me how is ban but noyhing in ban.txt

and when i reboot the serv all gui ban has clear

some one help ? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey

did you set a password in

exile_server_config\config.cpp

 

    class RCON
    {
        /*
            Note that for this to work you need to have serverCommandPassowrd defined in config.cfg and BE enabled
        */

        // This needs to match config.cfg serverCommandPassword
        serverPassword = "";

?

because if that is not "" (so not empty) infiSTAR takes that password. So wrong password -> no ban

If you did not touch that file you have to set the password in the infistar config.

 

/*
    "_serverCommandPassword" is passwordAdmin - in your servers config.cfg, needed for servercommands from client
    
    This is   VERY IMPORTANT   as it is needed to KICK & BAN people.
    
    It will try to get this password from "@ExileServer\addons\exile_server_config" first. If you did not set a password there (config.cpp),
    then it will take what you put here.
*/
_serverCommandPassword = 'Enter_serverCommandPassword_FromYourConfigHere';

 

Remember, this is NOT the Rcon password. It is what you set in your config.cfg as

serverCommandPassword                = "xyz";

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

thanks man but i have all ready edit that when i click in #login it's work so it's good passeword

and kick works buy ban not work

Share this post


Link to post
Share on other sites

that is two different passwords mate :)

 

passwordAdmin                          = "you use this to #login as admin";
serverCommandPassword                = "this should be a different password or arma bugs and it is for the server kicks from the server";

Share this post


Link to post
Share on other sites

like this ?

Spoiler

hostname                            = " [FR] Zombie & Demon || Exile || AI Mission & Patrol || Start 15k";
password                             = "";
passwordAdmin                          = "YDIF";
serverCommandPassword                = "YDIF";
logFile                                = "server.log";
verifySignatures                       = 0;
BattlEye                            = 1;
allowedFilePatching                 = 1;
requiredBuild                         = 131969;
allowedLoadFileExtensions[]         = {"sqf"};
allowedPreprocessFileExtensions[]     = {"sqf"};
allowedHTMLLoadExtensions[]         = {"html"};
motdInterval                         = 5;               
maxPlayers                             = 100;        
voteMissionPlayers                     = 200;   
voteThreshold                         = 200;
disableVoN                            = 0;        
vonCodecQuality                     = 10;   
persistent                            = 1;       
kickDuplicate                         = 1;
equalModRequired                     = 0;
timeStampFormat                     = "short";
onUserConnected                     = "";
onUserDisconnected                     = "";
doubleIdDetected                     = "";
onUnsignedData                         = "kick (_this select 0)";    
onHackedData                         = "ban (_this select 0)";
onDifferentData                     = "kick (_this select 0)";
motd[]                                 = {"Welcome to Arma 3 Exile Mod!", "www.exilemod.com", "Enjoy your stay!", "Server in Bêta Finale!" };

class Missions
{
    class Exile
    {
        template = Exile.Altis;
        difficulty = "ExileRegular"; // ExileRegular or ExileHardcore
    };
};

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

make them different please like

passwordAdmin                          = "YDIF";
serverCommandPassword                = "YDIFREALLY";

 

and then put it in right place in infiSTAR config.sqf :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, infiSTAR said:

make them different please like

passwordAdmin                          = "YDIF";
serverCommandPassword                = "YDIFREALLY";

 

and then put it in right place in infiSTAR config.sqf :) 

i have try yhis

passwordAdmin                          = "YDIF";
serverCommandPassword                = "YDIFISTAR";

 

but steal not work

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tested it and it works just perfectly fine

13:41:47 Successfull attempt to execute serverCommand '#exec ban "xxxxxxx"' by server.

If you made a mistake setting the password, the guy would still be banned in a variable (by UID) for as long as the mission runs and the arma_ban.dll from me would write him to ban.txt

 

But if the pw is correct, it just works as you can see with my log there

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes but my sever says Successfull attempt to execute serverCommand '#kick "xxxxxxx"' by server.

not ban

and when the player banned come back they be kick again but if i restart server the ban list is empty

Edited by Bozoweed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.